UBIO BIH LIKA KOJI BI NAPRAVIO SCENU ENI: Marko Janjušević priznao da bi mu teško palo da gleda bivšu suprugu sa drugim muškarcem (VIDEO)

Nakon što je Nenad Aleksić Ša imao izlaganje u emisiji "Gledanje snimaka" o svojoj izjavi da bi svoju bivšu suprugu Ivanu voleo da vidi sa nekim ko će više da je poštuje od njega, obratio se i Marko Janjušević Janjuš, koji je imao sličan komentar sa njim.

- Naše situacije uopšte nisu iste, ja ću biti direktan. Ja imam dete sa ženom. Kada bih video dete sa nekim drugim muškarcem, koji je emotivni partner moje bivše žene, to bih teško podneo. Ne bi mi bilo svejedno - priznao je Janjuš.

- Taj čika treba da bude u senci, da to dete ne vidi, ali žena ima pravo da nastavi. A ti bi umro da to vidiš, zato nemojte da se čudite ništa. I Ša bi umro da vidi Ivanu sa drugim - ustala je Nadica Zeljković.

- Ne bih! Neću da kažem šta želite da čujete! Da, želim Ivani svu sreću, da nađe normalnog dečka, da je niko ne muči kao ja sr*njima koje sam uradio! - besneo je Ša.

- To sam malopre hteo da kažem, pričali smo dosta i sa Krunom, bilo je suza, plakanja, tu ne bi bilo sreće da dođe do pomirenja. Kada jednom napraviš tako nešto, biće uvek tenzija. Što se tiče ljubavnog odnosa, moj odnos sa Enom je završen. Hoću da kažem, ja da gledam jednu scenu da neko napravi mojoj ženi, ja bih ga ubio. Želim joj sreću da ima nekog normalnog - istakao je Janjuš.

- Da nemaš dete, boleo bi te k*rac. Boli te k*rac za Enu! Tebi je samo do deteta. Ubio bi samo zbog deteta, za nju bi te boleo k*rac. Da toliko poštuješ ženu, ne bi joj ovo radio - smatrao je Lepi Mića.

- A kako bi ti bilo da je taj partner divan prema Eni i tvojoj ćerki i da ona krene da ga zove "tata"? Kako bi ti bilo? Bolelo bi te! - zaključila je Nadica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još