SLABO JEDEM, MNOGO SAM SMRŠALA: Marija Kulić progovorila o borbi sa karcinomom

Marija Kulić prvi put je ispričala kako se oseća nakon što je krenula na hemioterapije. Bivša učesnica "Zadruge" i majka aktuelne zadrugarke Miljane Kulić pre nekoliko meseci napustila je imanje u Šimanovcima iz zdravstvenih razloga, nakon čega je otkrila da ima kancer.

Ona je rešila da progovori o tome kako se trenutno oseća, te ističe da je potpuno iscrpljena posle druge hemioterapije.

- Bila sam na zračenju, sada se odmaram. Posle hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još osam, kao i jedna hemioterapija. Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje - istakla je Kulićeva na samom početku svoje, nimalo lake, priče, a zatim se osvrnula na to kako je saznala da boluje od karcinoma, te pomenula i stanje supruga Siniše, koji se takođe bori sa opakom bolešću.

- Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod lekara jer mi se pojavila žlezda ispod uha. Kada su pogledali, imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlezde, pa krajnik pošto je pustio metastaze. Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, mnogo sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vreme uhvatilo, ali guramo. Imamo decu i unuče, za koje se borimo - iskrena je bila Kulićka.

Uprkos teškoj borbi s karcinom, Marija se nedavno pojavila na "Karaoke obračunu" kao član žirija i tako je pokazala da je jaka i nesalomiva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/YouTube

Pogledajte još