ZA MENE SU KONJI NAJLEPŠE ŽIVOTINJE: Ljuba Pantović pozirala u toplesu i otkrila značenje tetovaže na leđima (FOTO)

Nekadašnja rijaliti učesnica Ljuba Pantović često je na meti kritika zbog golišavih izdanja na Instagramu, a nakon provokativnih slika u tanga bikiniju, fitnes instruktorka otišla je korak dalje.

Naime, ona je htela da otkrije pratiocima značenje tetovaže na leđima, te se uslikala u toplesu i podelila priču o "pegazu sa krilima".

- Svaka tetovaža po mom mišljenju mora da ima neko značenje. Nikad neću razumeti ljude koji nacrtaju na sebi nešto "tek onako" i možda zato što je "fensi" u tom momentu… Pegaza sam istetovirala čini mi se 2001-2002 godine i to je moja najdraža tetovaža ikada. A šta predstavlja?! Za mene su konji najlepše životinje koje u sebi poseduju pregršt lepih osobina: plemenitost, vernost, snagu, gracioznost, snagu, lepotu, upornost, bezgraničnu ljubav… Istovremeno su životinje koje cene kad ih neko pazi i voli, a isto tako neće dozvoliti da budu ugnjetavane. Pegaz uz sve to ima i krila koja označavaju bezgraničnu slobodu. Moj Pegaz sam ustvari ja! - napisala je Pantovićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ifbb_pro_ljuba_pantovic/Instagram

Pogledajte još