OBEĆAVAO KULE I GRADOVE: Marina Gagić planira da pred televizijskim kamerama ispriča sve detalje veze sa Darkom Lazićem?

Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića, besna je zbog neodgovornog ponašanja svog nekadašnjeg izabranika, zbog čega se, navodno, odlučila na osvetu.

- Ona ne može da veruje kako je sve ispalo na kraju sa Darkom. Šokirana je što je tako brzo nastavio dalje i pronašao novu devojku. Do sada nije želela da pokazuje u javnosti da je to tangira, ali ju je niz njegovih poslednjih skandala u javnosti toliko iznervirao da je rešila sve da otkrije o njihovoj nekadašnjoj vezi i njegovom odnosu sa familijom - navodi izvor blizak Gagićevoj.

- Marina želi da u nekoj emisiji, u vidu ispovesti, ispriča šta je sve prošla pored Darka. Čak je i njemu, tokom jedne od poslednjih svađa, kazala da će to uraditi. On je bio u šoku, te joj je sve vreme ponavljao da to ne radi ni pod tačkom razno. Neće ga poslušati i gleda da se što pre slože kockice i ispriča naciji istinu. Obećavao joj je venčanje, život u inostranstvu, ništa nije ispalo kako se nadala - dodaje izvor.

Marina je na društvene mreže postavila stori koji je vrlo verovatno bio javno "peckanje" Lazića.

- Sreća je kraj onog što će ti kafe skuvati, a ne sa onim što će put oko sveta obećati - pisalo je u njenoj objavi.

Izvor: Pink.rs
Foto: gagic_marina/Instagram

Pogledajte još