TAMO NEĆEMO MOĆI DA SE IZBEGAVAMO: Ivana Aleksić i Vladimir Tomović ulaze sa Tarom Simov i Ša u "Zadrugu 5"?!

Bivši zadrugari Nenad Aleksić Ša i Tara Simov, koji su ušli u vezu dok su se takmičili u "Zadruzi 4", navodno se ponovo useljavaju na imanje u Šimanovcima, ali ih ovoga puta čeka žestoka borba.

Navodno, produkcija planira da pregovara i s reperovom bivšom suprugom Ivanom, koju je prevario sa manekenkom pred milionskim auditorijumom, ali i sa rijaliti zvezdom Vladimirom Tomovićem, s kojim se Ivana Aleksić zbližila posle prevare.

- Tara i Ša su nastavili vezu posle izlaska iz "Zadruge", a njegova bivša žena uživa na moru s Vladimirom Tomovićem. Još uvek se nigde nisu svi sreli, pa produkcija planira da ih spoji u rijalitiju da bi unutra ispričali sve što im je na duši. Ivana je pričala da rijaliti nije za nju, da nikada ne bi ušla, ali bi svako pristao da uđe kad bi dobio ponudu koja se ne odbija. Najveći uticaj na nju je imao Tomović, koji ju je ubeđivao da uđe, pa je sad na klackalici. Objasnio joj je da se više puta takmičio, da se odlično snašao, pa je rekao Ivani da treba da uđe što zbog sebe, što zbog toga što će joj biti lakše jer bi on bio tu. Ispričao je da je narod voli jer je prevarena žena i da treba da iskoristi momenat, a još će i da zaradi - priča upućen izvor.

Tara, Ša i Tomović još uvek ne smeju navodno javno da govore da li su pregovori u toku, ali Crnogorac i dalje ubeđuje Aleksićevu da razmisli o svemu.

Tara se oglasila i rekla je da s tim ne bi imala nikakav problem.

- Već sam pričala o tome da nemam problem da bilo koga pogledam u oči. Rekla sam da nisam kriva što je Nenad upropastio brak, tako da mi ne bi bio problem da o tome razgovaram s Ivanom. Svakako mislim da je najbolje da nas dve nemamo nikakav kontakt, ali tamo nećemo moći da se izbegavamo jer nam je mogućnost kretanja ograničena - rekla je kratko Tara.

Izvor: Blic.rs/Srpski Telegraf
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još