BILO JE TURBULENCIJA: Nikolina Kovač i Saša Kapor o preprekama u braku

Nikolina Kovač i Saša Kapor su jedni od smernijih estradnih parova, žive mirnim životom u kojem uživaju sa dvoje dece, te su nedavno bili na letovanju koji je za Sašu kratko trajao jer se vratio nastupima, koje su pevači jedva dočekali.

- Bili smo u Crnoj Gori na Jazu, tamo je super za decu i volimo da porodično odemo svi tamo, ali nekako nam je i blizu Bosna jer radimo najviše na toj teritoriji - rekla je Nikolina, a Saša dodao:

- Ja sam samo tri, četiri dana bio sa njima, posle sam se uputio ka Republici Srpskoj, Bosnu, pa sam se vratio u Srbiju, potom je Nikolina došla avionom, a deca su otišla sa bakom i dekom za Sarajevo - rekao je pevač.

Nikolina i Saša jesu skladan par, ali nikada nisu imali problema da su imali prepreke koje su morali da prebrode kako bi spasli brak.

- Bilo je turbulencija i to je normalno, živimo jedan normalan život i nikada nismo idealizovali svoj odnos. Nismo detaljisali, ali kada nije išlo nismo idealizovali i nismo predstavljali stvari onakvima kakve nisu - rekla je Nikolina.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sasa_kapor_official/Instagram

Pogledajte još