DIRNUTA INTIMNOM CEREMONIJOM: Goca Tržan oglasila se nakon crkvenog venčanja sa Rašom Novakovićem (FOTO)

Popularna pevačica Goca Tržan venčala se juče u crkvi sa svojim suprugom Rašom Novakovićem.

Atraktivna pop zvezda i bubnjar njenog benda građansko venčanje upriličili su krajem septembra 2015. godine, a sada su se na večnu ljubav zakleli i pred Bogom.

Dirnuta intimnom ceremonijom i bezgraničnom ljubavlju koju oseća prema svom izabraniku, zgodna četrdesetsedmogodišnjakinja oglasila se danas na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Ushićena Goca zahvalila se svojim prijateljima na podršci i razumevanju i istakla da su ona i Raša kombinacija svojih porodica, prijatelja, poznanika i dece.

- Život u dvoje nije samo život dvoje ljudi, mi smo kombinacija naših porodica, prijatelja, poznanika i dece. Oni svi nas čine celima. Zato vam svima hvala na ljubavi, na podršci i na razumevanju. Volimo vas sve - napisala je mlada pokraj fofografija nastalih tokom svečanog ručka posle venčanja.

Nakon objave muzičke zvezde usledili su komentari oduševljenih fanova, prijatelja i kolega, koji su njoj i njenom suprugu poželeli mnogo ljubavi, te dug i srećan brak.

Podsetimo, Tržanova je tokom prvog braka sa Ivanom Marinkovićem rodila ćerku Lenu, koja je krajem maja proslavila 14. rođendan.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još