TARA TROŠI IVANIN NOVAC I TO ĆU DOKAZATI: Marko Đedović optužio Nenada Aleksića Ša da je prevario bivšu suprugu i tokom brakorazvodne parnice (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali Nadica Zeljković, Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović prikazan je klip o početku ljubavi Tare Simov i Ša.

- Konačno nešto lepo da vidim, svestan sam da će biti još negativnih poziva, ovo je nešto prelepo, naježio sam se, neka mi pošalju ovo - komentarisao je Ša.

- Nisam odmah prepoznala ko su akteri, da li Guza Jović, on može lajk da, da - našalila se Nadica Zeljković.

Gledateljka Milijana iz Sombora se uključila, kako bi prokomentarisala goste i postavila im pitanja.

- Što se Nadice tiče, njoj bih čestitala i pitala bih je koliko je ona novca odvojila za sugrađanku za koju poziva da se pošalje poruka? - pitala je gledateljka.

- To traje godinama, to je komšinica, mnogo poruka i novca, nema potrebe da se izjasnim - odgovorila je Nadica.

- U redu, sada bih prokomentarisala vezu Tare i Ša, isto sam majka i imam sina od 40 godina, kao i Ša. Kad bi mi sin doveo ženu kao Tara, odrekla bih ga se preko novina. Mi smo gledali njene drogirane snimke, ako ti to treba... Ti ćeš biti sa njom dok imaš para, dok je vodiš po prodavnicama. Ti si u klimaksu - nastavila je gledateljka.

- Verujte, vi sada džaba trošite reči - poručila je Nadica.

- Tebe se Ivana rešila, pametna, a sa Tarom nećeš biti ni sedam meseci. Matora drtino, ona će te šutnuti čim joj kupiš sve što joj bude trebalo - govorila je gledateljka.

- Poslednja emisija će ti biti kad idem na poligraf da dokažem da si od Ivane sakrio novac i tokom brakorazvodne parnice. Obećavam! Tara troši Ivanin novac - dodao je Đedović.

- A ja sam čuo da si ti hteo da skačeš sa mosta zbog dečka - svađao se Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još