RAZMAŽENI EGOCENTRIK, PLAŠI SE DA OSTANE SAM: Marko Đedović otkrio mišljenje Aleksićevih roditelja o njegovoj vezi sa Tarom Simov (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" voditeljka Ivana Šopić imala je pitanja za Nenada Aleksića Ša.

- Da li si čuo za prepucavanje Tare i Mensura i kako si reagovao kad si video da je ona inicirala to viđenje? - pitala je voditeljka.

- Nemam komntar, razrešili smo sve - kratko je rekao on.

- Podrška za Nenada, izdži brate - pročitala je Ivana Šopić tvit.

- Šta da izdrži, istinu? - pitala je Nadica Zeljković.

- Marko, pokušao si da ih razumeš u "Zadruzi" - rekla je Ivana.

- Njima je trebala smirenost, Sandra Rešić i ja smo bili između njih. Dobro si me vratila na gledateljku koja kaže da sam radio zbog rijalitija. Ja nisam njega mogao da nagovorim da uđe u vezu, najlakše je kriviti nekog trećeg. On je pričao da je bio izmanipulisan, evo sad niko ne manipuliše, zašto su onda sada zajedno? Nenadov brat je na superfinaloj večeri imao vrlo sličan pristup kao da sam ja pravio nešto, kao da sam ja napravio od njega najgoreg. Ako jesam onda je njegov brat glup i idiot. To je taj stav, rekao sam i njemu, kada sam govorio, Ivana Šašić se čuje sa njegovm porodoicom, Ivana Šašić se čuje sa Ivanom i stvari koje njoj kažu nisu lepe, a vezane su za nejga. Kad je on rekao da je njegova majka okej sa Tarom, Ivana mi je napisala da to nije istina i da Kizu krivi za sve. Čitao sam poruke koje su ga demativale. Tvrde da je laž, da je izmislio priču, da su se razveli kad je imao tri godine. Toliko o ljubavi prema toj deci, kad Tara ne dozovoljava da on provodi vreme sa njima. Nisam ja izmislio, to su reči Ivane Šašić, ona se čuje sa njima - rekao je Marko Đedović.

- Ja ne pričam sa njima o rijalitiju, moji nemaju pravo da se mešaju meni u u život - rekao je Ša.

- Za majku laže, ni sa kim nije okej, ne mogu da dođu do njega od Tare, oni misle da ga ucenjuje ubistvom. Kako ja mogu da znam da su se tvoji razveli kad si imao tri godine. On je razmaženi egocentrik koji se plaši da ostane sam. To su sve oni rekli - čitao je Đedović poruke od Ivane Šašić.

- Niko nema pravo da mi se meša, to je sve što ću reći - odbrsuio je Nenad.

- Da li si trenutno u dobrim odnosima sa tvojim i da li podržavaju vezu sa Tarom? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Naravno, ne pričamo o tome. Rekao sam da čekam trenutak da sve to prođe, ova fama oko rijalitija i da upoznaju devojku koju ja volim. Oni mene poznaju jako dobro i da u rijalitiju mi nismo bili mi. Ja sa Tarom funkcionišem savršeno - odgovorio je on.

- Mene živo zanima šta se desilo i kako je on prešao preko hipotetičkih pitanja, da je ona otišla zbog Stefana? Kad smo bili u "Zadruzi" bila su hipotetička pitanja za odnos sa Stefanom, sa Mensurom. Je l' izašla zbog Stefana, polupala sve da bi je diskvalifikovali? - pričala je Nadica.

- A ko je je sačekao? Pa prijatelj, zajednički, nema Stefana - ubacio se Ša.

- Ša, lepe stvari ne bi izbrisale one koje su tačne - ubacio je Đedović.

- Uverio sam se u lepe stvari, zato smo i zajedno - odbrusio je Aleksić.

- Prešao si preko toga da se sve plaća i da bude sa Mensurom, koje je objašnjenje je prihvatljivo? - pitala je Nadica.

- Ništa se strašno nije desilo - dodao je krako Ša.

- Da vidiš snimak kako se mazi, grli, je l' bi to bilo strašno? - pitao je Marko Đedović.

- Mene ništa to ne zanima, možete da šaljete. Sve što treba da znam, ja znam - odgovorio je reper.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još