BRANIO SAM JE ČETIRI GODINE, SLAVA JOJ JE POPILA MOZAK: Stefan Karić otkrio sve o odnosu sa Kijom Kockar

Rijaliti učesnik Stefan Karić objavio je kontroverzne poruke sa Kristinom Kijom Kockar, a sada se oglasio i progovorio o svom odnosu sa pobednicom "Zadruge 1".

Kako je rekao, on je objavio poruke, jer ga je iziritirao komentar Kijine majke, Nadice Zeljković koja ga je "potkačila", rekavši da ima "kijavitis".

- Nadičin komentar je kap koja je prelila čašu. Ja sam i u "Zadruzi" pričao neke stvari, tako da ne mislim da je ovo sad nešto novo - rekao je Stefan.

- Nikog ne diram, nikog ne spominjem, ali evo oni mene spominju, pričaju da imam "kijavitis", pa sam hteo da čisto znaju o čemu se radi. Mnogo sam ih ja pustio i dozvolio da se preko moje grbače peru, da ja ćutim, a da me non-stop pljuju - oštar je bio Stefan.

Karić je istakao da je pomogao Kiji da reši svoje stambeno pitanje, kao i da joj je uvek bio podrška.

- Kija je direktno iz moje kuće otišla direktno u Zadrugu, sa koferom. Viđali smo se i posle Zadruge. Ostali smo dobri, ja sam joj pomogao da nađe stan, koji je kupila preko mene. Šta god joj je trebalo, ja sam bio tu i posle te njene prve Zadruge - rekao je Stefan, koji je otkrio da Kija nije bila za to da on uđe u Zadrugu, kao i da ona navodno nema lepo mišljenje o tom rijalitiju, iz kojeg je svojevremeno izašla kao pobednik, a sada i njena majka.

- Kad sam ulazio u Zadrugu 3, rekla mi je "Šta ćeš tamo, katastrofa! Pokvarićeš sliku o sebi, ta Zadruga ti ne treba." Pljuvala je po Pinku, da bi njena majka ušla u rijaliti, da bi sve sad bilo super, eto, pobedila je - tvrdi Karić.

- Te prepiske su davno izašle, pre nego što je ona ušla u Zadrugu 1. Igrom slučaja sam imao nešto sa tom devojkom, zbog toga sam izneo te poruke. Nažalost, promenio sam telefon, pa su mi u starom telefonu ostale još neke prepiske koje bih ja sad izbacio. Jednog dana ću sve da kažem - kaže Stefan.

- Oni su počeli na mene da udaraju, a ja sam ih branio 4 godine, tako da video sam o čemu se radi, da je nekome slava popila mozak, da su se uzvezdili i samo sam hteo da ih spustim na zemlju, jer su oni u stvari zvezde padalice - zaključio je Karić.

Izvor: Blic.rs/Telegraf
Foto: karic__s/Instagram

Pogledajte još