OLGA KUPILA STAN VREDAN 300.000 EVRA: Ćerka Predraga Danilovića se skućila na Novom Beogradu

Teniserka je sama zaradila novac za nekretninu u luksuznom kompleksu u kojem stanove imaju i njene poznatije kolege Novak Đoković, Filip Krajinović, Dušan Lajović...

Mlada i talentovana teniserka Olga Danilović (20) počastila se luksuznom nekretninom na Novom Beogradu, za koju je iskeširala ni manje ni više nego 300.000 evra.

Naime, ćerka čuvenog košarkaša Predraga Danilovića je, otkako je počela da niže uspehe na šljaci, u isto vreme punila i bankovni račun, pa sada, sa samo 20 godina, može sebi da priušti ono što neko za života ne uspe.

- Olga je kupila lep i prostran trosoban stan u luksuznom kompleksu na Novom Beogradu u kojem stanove imaju mnoge poznate ličnosti među kojima su Marija Šerifović, Saša Kovačević, Milica Pavlović, Milica Todorović, ali i Olgine starije i uspešnije kolege Đoković, Krajinović, Lajović - ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da se teniserkin stan nalazi u zgradi uz koju se gradi kula.

- Olgina zgrada se nalazi preko puta restorana Saše Kovačevića, a u istom ulazu živi i Saletov otac Dragan. Osim njih, prva komšinica joj je Kristina Bekvalac - ispričao je izvor.

Budući da je taj blok stambenih jedinica nedavno izgrađen, a da se pored njega još uvek zida najviša kula u Beogradu, cene kvadrata su vrtoglavo skočile u odnosu na one od pre par godina kada su pazarile njene poznate komšije.

- Nekada ste u ovom bloku mogli kupiti stan i za 2.500 evra po kvadratu, dok sada ne možete naći nijedan ispod 3.000 evra. Nekretnine u kuli će biti još skuplje i njihova je cena po kvadratu u izgradnji 4.000 evra. Ko zna koliko će stajati kada višespratnica bude završena - ispričao je dobro obavešten izvor.

Stan mlade i sve uspešnije teniserke ima tri sobe, dnevnu i dve spavaće, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu, i prostire se na nešto manje od 100 kvadrata.

- Kada je u Srbiji, Olga tu živi sama, ali je roditelji stalno posećuju. Inače, divna je i lepo vaspitana devojka koja se uljudno i sa osmehom javlja svim svojim komšijama, a prvu jutarnju kafu ispija u restoranu pop pevača preko puta svog ulaza - završio je izvor.

O privatnom životu mlade teniserke Olge se malo toga zna. Do sada su mediji pisali samo o njenoj vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Teniserka i košarkaš su svoju vezu držali u tajnosti od samog početka i nisu želeli da se oglašavaju na tu temu. Trudili su se koliko su im obaveze dozvoljavale da zajedno provode vreme, a kako je Bogdan angažovan u NBA ligi, Olga je putovala kod njega u Ameriku kad god je mogla. Nisu podlegli trendu, pa tokom njihove ljubavi nijednu zajedničku fotografiju nisu postavili na svoje društvene mreže. Veza je trajala dve godine, a raskinuli su 2020. bez pompe i skandala.

Izvor: Alo!
Foto: danilovicolga/Instagram

Pogledajte još