PLENE TALENTIMA: Ko su tri najkreativnija znaka Zodijaka?

Kada je kreativnost u pitanju – ili ste rođeni sa tim ili ste potpuno nemoćni da vidite čaroliju koju skriva komad drveta, boje i platno ili muzički instrument.

Kreativnost se svakako može razviti ali ako nije nešto u čemu uživate, nema je smisla forsirati. Bilo da je reč o modernoj veštini poput izrade upečatljivih ilustracija u Photoshopu ili stvaranja izvrsnih figura od gline, nekim ljudima su zvezde izgleda više od drugih podarile kreativnu crtu. Koji su to znaci, otkrivamo vam u redovima koji slede.

RIBE

Poznate po tome što praktično žive u svojoj mašti, Ribe se nalaze na samom vrhu liste najkreativnijh među znacima Zodijaka. Pod vladavinom Neptuna, planete fantazije ovaj vodeni znak će uvek deci ispričati najzanimljiviju priču pred spavanje, smisliti uverljivu priču da prijatelja izbavi iz neprijatlje situacije i imati vizuju kako da od jednostavnog kamena, napravi predivan dekor za svoj dom. Ribe su karakteristične po tome što uvek imaju tonu brilijantnih ideja na umu, pri čemu ako ih izazovete na plesnom podijumu budite spremni na to da zasene sve oko sebe svojim improvizovanim nastupom.

VODOLIJA

Vodolija je poznata po tome što "pleše u ritmu muzike koju samo ona čuje". Nema ograničenja u tome koliko daleko može da stigne mašta jedne Vodolije. Očekujte od Vodolije da će biti vrlo kreativna kada je reč o oblačenju i stilizovanju frizure. Iako se njeni potezi drugima čine skroz nelogičnim, ona zapravo zna šta radi. Ako želite da nekom poklonite fantastičan DIY poklon za rođendan, potražite savet Vodolije, i fenomenalan rezultat neće izostati. Ona je sklona da u svemu vidi potencijal.

STRELAC

Otvorenog uma uma, Strelac je neko ko će sve učiniti da začini svoju dnevnu rutinu. Njegova ljubav prema avanturama i istraživanju ide rame uz rame sa kreativnošću koja u Strelcu leži. On je uvek spreman da pokuša nešto novo i poput magneta ga privlače novine na koje nailazi. Strelac će lako "iskopati" neko skriveno seoce za savršen odmor u dvoje, ili egzotično mesto kog nema na mapi. On je taj koji uvek smišlja zanimljive načine da podigne raspoloženje kako svoje tako i drugih u svom okruženju.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još