PONIZILA SAM SE: Miljana Kulić otkrila da je zvala Ivana Marinkovića na rođendan sina Željka (VIDEO)

Zvezda rijaliti programa "Zadruga" Miljana Kulić pre dva dana proslavila je treći rođendan sinu Željku, a sada je otkrila da li ju je Željkov otac Ivan Marinković pozvao kako bi čestitao sinu rođendan.

- Ne. Ja sam njemu poslala poruke i zvala sam ga. Rekla sam mu čak sa devojkom da dođe. On je napisao da je prehlađen i da je devojci umrla prabaka i da je u žalosti, da ne može da dođe, ali da će možda svratiti kad bude krenuo u Leskovac, kod Jelenine porodice. Rekao je i da mojim roditeljima želi sve najbolje. Ja sam to uradila, ponizila se, samo da bih sutra imala skrinšot Željku da pokažem - ispričala je Miljana u emisiji "Narod pita" i dodala:

- Moja porodica živi za Željka. Ivan mi je čak rekao da sam rođendan pravila zbog medija i medijske pažnje, što nije tačno. Inače, Željko je isti on, jako liči na njega. Njega ne interesuje ništa u vezi sa detetom. Ja nemam osećaj da sam sa tim čovekom bila. Kada je dolazio u porodilište, on mi je rekao da ga dete ne zanima ako ne bude u vezi sa mnom.

Podsetimo, Miljana je zatrudnela 2017. godine u rijalitiju "Parovi", gde su ona i Ivan otpočeli vezu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još