UZBUĐUJU IH I PRIVLAČE POPUT MAGNETA: Šest osobina krase žene kojima se muškarci uvek vraćaju

Žene koje muškarci pamte i kojima se često, čak i nakon mnogo godina vraćaju, imaju nekoliko osobina zbog kojih je to tako. Naravno, ukusi su različiti pa od toga i zavisi šta neki muškarac preferira, a šta ne, ali mi se vodimo itraživanjima sprovedenim na stotinama hiljada muškaraca širom sveta.

Predstavljamo vam nekoliko osnovnih osobina žena koje posebno plene pažnju muškaraca.

Karakterna

Većina žena misli da je muškarcima izgled na prvom mestu, ali to je velika zabluda. Izgled uzimaju kao najvažniji samo kada žele kratkotrajnu avanturu. Ono što jako cene kod žena je čvrst i pouzdan karakter na koji mogu da se oslone, a ne cmizdravost koja većini muškaraca zapravo ide na živce.

Duhovita

Duhovita žena, bez obzira kako izgledala, uvek će privući muškarca. Duhovitost ide pod ruku sa simpatičnošću, spremnošću da se često problem okrene na šalu i slično.

Drugačija

Svaka žena u sebi nosi dozu originalnosti, ali mnoge ne znaju da istaknu tu osobinu. Muškarce posebno privlače žene koje po nečemu "odmiču" od većine drugih i to znaju i da pokažu. Istaknite svoje skrivene strane bez stida.

Verna

Naravno da svi želimo partnera koji nas neće lagati i varati, pa tako i muškarci vole verne žene. Poverenje u vezi i braku je temelj.

Dobra ljubavnica

Intimna strana je jedna od najvažnijih u odnosu muškarca i žene. Potrudite se da budete uvek inovativni u postelji za muškarca kojeg volite. Ovo naročito važi za one u dugim vezama koji s godinama postanu nemarni i upadnu u rutinu, jer to može da uništi vezu i brak.

Nedodirljiva

Nemojte uvek biti na raspolaganju. Ne žurite da na poziv ili poruku partnera odmah odgovorite. Budite ponekad, tu i tamo nedostupni, odbijte ponekad intimu, izlazak i slično. To muškarce strahovito uzbuđuje i privlači, jer im daje utisak da ste nedodirljivi i da se ne može do vas tek tako.

Izvor: Ljubavni detektiv
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još