NADICA ME JE PROVOCIRALA NA LUKAV NAČIN: Stefan Karić odbrusio gledateljki koja ga je napala zbog ponašanja prema Kijinoj majci u "Zadruzi 4" (VIDEO)

Stefan Karić progovorio je o odnosu sa Jovanom Ljubisavljević sa kojom je nastavio vezu nakon što su napustili rijaliti "Zadruga".

- Iznenadilo me je to što je jako skromna. Mislio sam da je takva bila u Zadruzi samo, ali kad smo izašli video sam neke njene druge osobine. Oduševljen sam. Ponosan sam na nju što je sve proživela u Zadruzi i kako se sada nosi sa tim. Plašio sam se da će se plašiti ljudi, ima sada malo anksioznosti, nažalost, ima posledice. Ali stoički se drži. Drago mi je što se nismo rastali i što smo i dan danas zajedno Ona je zaslušna 80 odsto za naš odnos. Ja sam bio katastrofalan, sa živcima nisam bio dobar. Kad sam izašao video sam da nisam bio dobro psihički, a ona je trpela sve - rekao je Stefan.

Gledateljka se potom uključila u program i žestoko oplela po Kariću.

- Čemu ta mržnja prema Nadici? Ona te nikada nije uvredila, osim što je ponavljala uvrede koje si upućivao svojoj devojci? Nazivaš se džentlmenom, a svaku devojku si izvređao. Čemu tvoja mržnja prema Kiji? Za tebe su Kija i Nadica institucija. Sram te bilo. Tvoja karijera rijalitija je otpisana - rekla je ona.

- Ne slažem se sa gospođom, Nadica je nas provocirala na lukav način. Bavila se tim poslom, kojim se bavila pa se ispraksovala. Kija mi se nije pokazala kao prijatelj, ja sam je čuvao i štitio tri godine. Podržavajte vaše favorite - odgovorio je Karić.

- Kako ćeš Miljanu da pogledaš u oči zbog reči koje su uputio na račun bolesti njene majke? - glasilo je sledeće pitanje.

- Takve su situacije bile u rijalitiju, izgovarali smo katastrofalne reči. Evo pogledaću je u oči i nemam potrebe da joj se izvinjavam - odgovorio je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još