BILO MI JE ODVRATNO DA ONA TRPI NJEGOVE UVREDE: Nadica Zeljković prokomentarisala odnos Mine Vrbaški i Filipa Cara! (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić, u emisiji "Narod pita" predstavila je goste, Nadicu Zeljković i Filipa Cara. Nadica je najpre komentarisala Cara, i njegovo ponašanje tokom proteklih deset meseci u "Zadruzi".

- Sve mu je oprošteno, on je mene obožavao, ja sam njega baš volela. Najviše sam imala svađe, jer je bio loš prema Mini, i te psovke koje je pričao - rekla je Nadica.

- Jeste li pomislili da bi on mogao tako nešto da uradi, neki vid nasilja? - upitala je Ivana.

- Karakter nekoga i koliko su granice nekoga, nisam ja znala kako će se on ponašati. Ja sam bila ogorčena kako se ponašao prema njoj. Nisam znala da li će biti prema meni nasilan. Ja sam stala u njenu odbranu, bilo mi je odvratno da mora da trpi njegove uvrede, jer je ona bila baš jako zaljubljena u njega - pričala je Nadica.

- Ona je meni to rekla, ja sam sigurna da je bila mnogo zaljubljena, a posle se to sve izjalovilo, prešlo u svađe i tuče. On je mene gotivio, dobro je dete, samo je malo izgubljen - nastavila je Nadica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još