PALA BI KRV DA TOMA NIJE ULETEO IZMEĐU MAJKE I ŽENE: Nadežda Biljić nasrnula na svekrvu Jasminu Panić?!

Mesecima unazad poznato je da pevačica Nadežda Biljić nije u dobrim odnosima sa svojom svekrvom Jasminom Panić, majkom Tome Panića, a Jasminine komšije iz Svilajnca sada su ispričale detalje drame koja se nedavno dogodila.

Meštani Svilajnca nemaju lepe reči za Nadeždu, koja sa Tomom ima sina Longa.

- Jasmina nije loša žena, radi, bori se, šta će, razvedena je. Toma je tu odrastao, ima i starijeg brata Pecu, mislim da je on konobarisao. Ima i polusestru Maju, iz Jasmininog prethodnog braka. Jaca je dugo radila na trafici, a otac Dragan je vozio autobus. Ta Tomina žena ili šta li je već je tek katastrofa. Svi znaju da ona mrzi Jasminu, a žena ni kriva ni dužna, bori se za decu - rekao je komšija Miroslav.

Komšinica Draginja, koja dobro poznaje ovu porodicu, ispričala je kako je izgledala jedna žustra svađa između Jasmine i Nadežde.

- Nadežda mrzi Jasminu iz dna duše, mada ni nju ona ne simpatiše previše. Videla je žena s kim ima posla odmah. Ona nema srca, svašta je pričala za nju i kad je ona bila teško bolesna. Pa prvi put kad je došla ovde u Svilajnac, nije imala ni pantalone ni donji veš, Jasmina joj je dala svoju haljinu. Ko poslednja bednica je izgledala. Sećam se jedne teške svađe ovde u dvorištu, cela ulica je skočila na noge zbog buke. Da li je Nadežda bila pijana ili šta joj je bilo, ne znam, ali ona je toliko vikala i vređala Jasminu da je ova njoj uzvratila na uvrede. Da nije bilo Tome da stane između njih i ljudi sa obližnje benzinske pumpe, krv bi pala sigurno, i za kosu su se počupale. Nadežda bi je ubila od batina - završila je gospođa Draginja.

Akteri ove priče za sada se nisu oglašavali ovim povodom.

Izvor: Blic.rs/Kurir
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još