PROČITAJTE GA NA VREME: Ponašanje na prvom sastanku otkriće vam da je loš u seksu pre nego što stignete do kreveta

Na prvom dejtu ne proveravamo samo da li muškarac ima potencijal za vezu. Takođe želimo da saznamo i da li može da zaiski među nama u krevetu. Neki signali bi mogli da sugerišu da će noć s njim biti "mlaka". Evo kako možete prepoznati da je loš u krevetu:

1. Zakasnio je

Čekala si 20 minuta i odjednom se pojavio s nekim glupim i polovičnom izgovorom? Početak teško da bi mogao da izgleda lošije. Čak i ako mu daš još jednu priliku i ne prekineš dejt odmah, to pokazuje da ne poštuje tvoja osećanja. Takav tip će se teško potruditi da udovolji tvojim potrebama - pa i u krevetu.

2. Stalno proverava svoj mobilni

Ako ga više puta ometaju SMS i poruke, ne bi trebalo dalje da gubiš vreme. Ne posvećuje ti punu pažnju, a to neće raditi ni tokom seksa. Verovatno će biti jedan od muškaraca koji će nespretno i napamet "petljati" po tebi, a zatim očekivati "porno šou". Ne, hvala, seks na istoj talasnoj dužini izgleda drugačije!

3. Svoje misli ne može pravilno da pretoči u reči

Ako ne može pravilno da završava rečenice, dvosmisleno se izražava i naglo menja teme, to nije dobar znak. Za srećan ljubavni život važno je da međusobno dobro komunicirate. To, naravno, znači i da bi trebalo da možete da iskažete svoje želje. U krajnjoj liniji, niko ne može da čita tuđe misli.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još