SNAŽNE LIČNOSTI: Osam zanimljivih činjenica o ljudima rođenim u avgustu

Ljudi rođeni u avgustu puni su samopouzdanja, snažne su ličnosti i veoma su dobro organizovani. Njihov horoskopski znak je Lav ili Devica, a evo neobičnih karakteristika po kojima možete prepoznati osobu rođenu u avgustu.

Vole privatnost

Da, iako su puni samopouzdanja na prvi pogled, veoma cene svoju privatnost i ponekad ne vole da budu u centru pažnje. Vole da imaju svoj lični prostor i pažljivo biraju kome će pokloniti svoju naklonost. Ako želite da im ugodite, pustite ih da nekoliko sati budu sami i rade ono što vole, dok ih niko ne prekida.

Osobe rođene u avgustu smatraju da im je vreme "nasamo sa sobom" neophodno kako bi pročistili misli i stres, i pripremili se za sve obaveze koje ih čekaju.

Imaju visoke standarde

Po svakom pitanju, bilo da je reč o poslu, ljubavi ili prijateljima. Nisu preterano romantični, veoma vole iskrenost i autentičnost.

Pametno troše novac

Retko ćete sresti osobu rođenu u avgustu koja ima finansijske probleme, pošto su "avgustovske bebe" veoma pažljive s novcem. Nisu sklone "šopingu" kao formi terapije, već dvaput mere i jednom seku kada je u pitanju kupovina ili neki trošak.

Odlične su vođe

Radiće svim snagama, motivisaće sve oko sebe, veoma su posvećeni. Osobe rođene u avgustu znaju šta žele u životu, i daće sve od sebe da to i postignu.

Ne vole svađanje...

...ali vole uvek da budu u pravu! Teško ćete naći osobu rođenu u avgustu koja ne voli da njena bude poslednja u svakom razgovoru. Iako izbegavaju svađe jer su im neprijatne, često prevagne taj deo ličnosti koji ponavlja "ja sam uvek u pravu".

Ćudljivi su

Osobe rođene u avgustu imaju povremene promene raspoloženja, koje okolini mogu da deluju zbunjujuće. Ali, zapamtite da ipak vole da ponekad kriju osećanja i raspoloženje, pa zbog toga iznenadni izliv emocija - lepih ili onih manje lepih - predstavlja samo nešto što se nadovezuje na njihov tok misli. Smireno im recite da možete da porazgovarate o problemu.

Kreativni su

Interesantno je da će osoba rođena u avgustu mnogo bolje izraziti svoja osećanja kroz neki drugi oblik, osim usmenog. "Avgustovske bebe" lepo pišu i vole umetnost kao izraz.

Nerviraju ih sitnice

Odnosno, stalno kukaju da ih sitnice nerviraju. Time zapravo prikrivaju nešto veće što ih možda muči, a nije im prijatno da to javno kažu. Da, primećujemo, potrebno je mnogo strpljenja sa njima!

Izvor: Mondo.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još