SVE MORA DA BUDE PO NJIHOVOM: Ko su najrazmaženiji znaci Zodijaka?

Lako je otkriti kada je neka osoba razmažena. Često joj ništa ne odgovara, uvek želi da sve bude kako je zamislila i postaje manipulativna.

Ljudi rođeni u pet znakova Zodijaka naučili su da sve imaju i žele sve. Oni imaju mnogo zahteva i žele da se drugi stalno bave njima. Žele da im želje budu zadovoljene na svaki način i teško prihvataju ne kao odgovor.

OVAN

Oni koji pripadaju znaku Ovna teško da će prihvatiti sugestije drugih. Žele da se sve uradi na njihov način i oni će to zahtevati. Da bi to postigli, mogu da podsete na trogodišnju decu koja viču u supermarketu.

Nedostaje im disciplina, samo im ne treba govoriti šta treba da rade. Ponekad, zapravo, kad se to dešava češće, idu na živce bliskim ljudima.

BIK

Može postati neverovatno tvrdoglav kada ne radi ono što želi. Biku je veoma teško da prizna svoju grešku. Učiniće to samo kada druga strana ili njegov partner preuzmu odgovornost za nešto što je pošlo po zlu. Ima vrlo visoke standarde i veruje da niko ne radi stvari poput njega, zbog čega se često žali.

BLIZANCI

Iako ponekad povređuju druge, više vole da ih leče i miluju. Mogu se ponašati kao deca kad im je potrebna vaša pažnja i žele sve odmah.

Žele ljude oko sebe koji rade težak posao, a oni dobijaju zasluge. Sa velikim zadovoljstvom prihvataju poklone i veoma su zavisni od drugih.

LAV

Lav veruje da je on kralj, najbolji, savršen. Ovo uverenje ga dovodi do zaključka da bi svi trebalo da mu služe i rade ono što traže. Ne voli da čuje ne, čak i za sitnice.

Manipulisaće i pretiće drugima ako se stvari ne učine na njegov način, dok voli da troši novac najviše na sebe.

ŠKORPIJA

Loše se ponaša kada u životu ne ide sve po njegovom planu ili stvari ne idu kako on želi. Kad je povređen, postaje kao beba. Zahteva nepodeljenu pažnju drugih i zna da bude pravi manipulator.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još