A OVAKO JE SVE POČELO: Nataša Bekvalac objavila fotografiju iz tinejdžerskih dana, nema sumnje - rođena je za scenu

Mesec dana pred 41. rođendan Nataša Bekvalac iza sebe ima dve decenije dugu karijeru, koju je otpočela čuvenim nastupom na festivalu "Sunčane skale" davne 2000. godine izvodeći numeru "Laži me, laži". Novosadska barbika, kako su je mediji prozvali, blistala je u beloj haljini Dragane Ognjenović, a uskoro su u javnost stizale brojne informacije iz Natašinog privatnog života.

Danas je ova rođena Novosađanka jedna od najtraženijih pop pevačica, za njene nastupe traži se karta više, a zbog svoje iskrenosti i neposrednosti publika širom regiona je obožava. Lepa Nata sinoć je nastupila u Kragujevcu, a na Instagramu se među snimcima koji su dočarali atmosferu sa nastupa, našla i jedna fotografija iz tinejdžerskog perioda ove pop zvezde.

- A ovako je sve počelo - napisala je Nataša uz fotografiju na kojoj se može videti kako nastupa u pratnji hora, obučena u crvene pantalone i belu bluzu. Puštena smeđa kosa, osmeh i sigurni pokreti rukama svedok su da je već tada vladala scenom. Stara fotografija svedoči o tome da nema sumnje da je lepotica iz Novog Sada bila rođena za scenu, te ne čudi što se godinama tako lako snalazi na istoj.

I dok mnoge estradne zvezde kriju svoje fotografije iz detinjstva i mladosti, skrivajući deo svoje prošlosti, Nataša redovno svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje takvim slikama i snimcima.

Autor: Nadlanu.com
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još