ZVEZDE OTKRIVAJU: Koje je idealno mesto za seks za svaki horoskopski znak?

Toliko toga može biti određeno datumom tvog rođenja. Od toga kakav posao bi bio idealan za tebe, kakvu garderobu treba da nosiš do toga kako tvoj horoskopski znak utiče na tvoj seksualni život. Tako vatreni Lavovi vole da eksperimentišu i skloni su prevarama i avanturama, a privlači ih vođenje ljubavi pod vedrim nebom kao i grupni seks. Do su, sa druge strane, Vage konzervativne i svoj seksualni život drže za sebe i o tome retko, gotovo nikada ne pričaju. Svaki znak ima svoj fetiš i idealno mesto za seks, a ako želiš da iznenadiš svog partnera ili ljubavnika, saznaj koje mesto za vođenje ljubavi je idealno kako za njegov, tako i tvoj znak.

Ovan

Ovnovi su direktni, iskreni ali i “prljavi” i vulgarni u seksu. Vi volite da tokom čina vođenja ljubavi i opsujete ali ne uživate u seksu koji predugo traje. Za vas je idealan seks na brzaka u kadi ali privlači vas i vođenje ljubavi u bioskopu dok gledate neki romantičan film. Vi neprestano žudite za izazovima, te se ne libite se da probate nove tehnike i poze.

Bik

Bikovi maštaju o seksu u nekom luksuznom hotelu sa pet zvezdica. Vi ste materijalisti, volite luksuz i skupe stvari te nikada ne biste pristali na “seks na eks” u autu ili na nekom javnom mestu. Pre toga se podrazumeva neka skupa večera uz sveće i latice ruža. Vi volite komfor i za vas je veliki krevet, a ne neko skučeno i neudobno mesto. Opuštena atmosfera će u Bikovima probuditi sva seksualna čula, a iskreno, vi volite da to traje celu noć.

Blizanci

I Blizanci su kranje slični Bikovima kada je luksuz u pitanju, ali za razliku od njih, vole da otvoreno pričaju o seksu i za njih je dobra predigra ključna za uživanje. Vi se nećete libiti toga da se “dohvatite” na podu dnevne sobe, kao ni da to uradite u spavaćoj sobi vaših roditelja. Vi biste rado proučili poze iz Kama Sutre ako je to i partnerova želja.

Rak

Rakovi su sramežljivi, ljubazni i fini, ali u krevetu su prave zveri. Vi ćete pocepati rado svoju i partnerovu odeću i uživati u divljem vođenju ljubavi. Nije vam bitno mesto ni vreme, koncentrisani ste na obostrano zadovoljstvo. Idealno mesto za vođenje ljubavi za vas je plaža.

Lav

Vi volite da eksperimentišete, skloni ste prevarama, avanturama, a privlači vas grupni seks. Lavovi su jako kreativane osobe, zato se potrudite oko predigre, ako je vaš partner Lav u horoskopu, kako biste probudili njegovu strast. Gde Lavovi vole da vode ljubav? Bilo gde, nije bitno mesto važno je samo prepustiti se uživanju i ludoj strasti. Veruju da su ljubavnici broj jedan i maštaju o grupnom skesu kako bi veliki broj ljudi video njihovo umeće.

Devica

Ako želite da Devicu oborite sa nogu, promenite posteljinu i očistite spavaću sobu od prašine. One će pre primetiti nered u sobi nego vaš seksi veš ili seksi igračke koje ste naumili da isprobate. Pre vođenje ljubavi proveriće i da li je toalet čist jer posle seksa moraju odmah da se istuširaju. Idealno mesto za vođenje ljubavi Devicama je definitino spavaća soba i veliki, bračni krevet.

Vaga

Vage se uzbude i na najmanji dodir nežnosti, a veoma su konzervatine i o seksu gotovo nikada ne pričaju sa prijateljima i porodicom. Intimni momenti su namenjeni samo njima i partneru. Vagu privlači šarm i lepota, stoga se potrudite da ambijent bude ugodan i kreativan. Njih će oduševiti vođenje ljubavi uz sveće, latice ruža u nekom finom hotelu.

Škorpija

Veoma seksualni znak koji privlači vođenje ljubavi u kancelariji, u prirodi pa čak i na bazenu. Škorpijama seks u javnosti nije stran. Samo nebo je granica kada je u pitanu predigra sa ovim senzualnim znakom. Dobar striptiz će verovatno biti sasvim dovoljan. Ako su u žurbi, seks na brzaka će biti odlična opcija.

Strelac

Divlji, neobuzdani i veoma temperamentni Strelčevi vode ljubav poput životinje i za njih seks ne predstavlja tabuu. O njemu otvoreno pričaju, hvale se svojim seksualnim veštinama i umećem, a vole i da se šale i nasmeju tokom vođenja ljubavi. Njih će privlačiti seksu u prirodi, uz drvo ili neku napuštenu kolibu. I seks na travi im zvuči kao dobra ideja.

Jarac

Jarčevi su povučeni i stidljivi kada je skes u pitanju i za njih je to privatna stvar o kojoj se ne priča. Nikada i nikome! Uživali bi u vođenju ljubavi u nekom SPA centru, ali prethodno da se opuste uz dobru masažu.

Vodolija

Vodolije vole da eksperimentišu, a erotična predigra i tantrički seks probudiće njihov um i telo. Kako su Vodolije veoma društvene, nemojte se začuditi ako ih uzbude priče o seksualnom životu drugih ljudi. Idealno mesto za vođenje ljubavi za njih je automobil, a vole da probaju i seks preko telefona i skajpa.

Ribe

Kostimi i igre različitih uloga će probuditi njihovu maštu i pretvoriti ih u pravu seksualnu zver. Takođe će dobro doći opuštanje u toploj kupki ili maženje uz more jer ćete time rasplamsati njihovu žudnju za seksom. Idealno mesto za vođenje ljubavi je pored reke ili u morskoj vodi.

Izvor: Wannabe magazin
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još