IMAO SAM TROJKU SA MAJKOM I ĆERKOM: Aca Lukas šokirao javnost pričom o svom seksualnom životu

Pevač Aca Lukas ne prestaje da intrigira javnost delovima svoje autobiografije.

Lukas je otkrio i da je često imao grupni seks.

- Bio sam nekoliko puta sa dve sestre, kao i sa majkom i ćerkom. A jednom prilikom sam u Beogradu bio sa advokaticom i njenom prijateljicom iz tužilaštva. Razgaćili se mi, trka po krevetu, noć odavno prošla. Zazvoni telefon. 'Gde si' pita neko. 'Na suđenju', odgovorim. 'Kakvo suđenje, znaš li ti koliko je sati', čudi se sagovornik. 'Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata', odgovorio sam i spustio slušalicu.

Lukas je otkrio i da je bahanalije pravio u hotelu u Parizu, zbog čega je izbačen iz istog.

- Svako veče sam priređivao žurke u predsedničkom apartmanu. Alkohol, droga, cigarete i seks, naravno. Na žurkama su bile žene svih rasa i boja. Dvanaest raspusnih devojaka i četiri muškarca. Pariz pruža neviđene mogućnosti onima koji mogu da plate ludovanje. Hotel se orio od muzike, galame, cike, vike. Iz hotela su me izbacili zbog cigareta. Kažu zabranjeno pušenje. Našli su najbezbedniji način da ne bi i oni došli pod ozbiljan udar zakonodavstva - napisao je Lukas.

Pošto je izbačen iz jednog hotela Aca se pohvalio da je žurku nastavio u drugom.

- Tamo sam u bahanalije uvlačio i osoblje. Jedna prelepa devojka, koja je nameštala posteljinu, dobila je otkaz jer ju je neko prijavio da je bila na zabavi kod ludog Srbina.

Izvor: Blic.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još