NEPRIMERENA PROSLAVA, POKRENUĆEMO POSTUPAK: Zbog rođendanskog slavlja Milice Pavlović reagovalo JP Beogradska tvrđava

Pevačica Milica Pavlović napravila je pre nekoliko dana proslavu povodom svog 30. rođendana, a zabavu je upriličila na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Organizatori proslave su tom prilikom na kuli, kosturnici branilaca Beograda, okačili njen kartonski portret u prirodnoj veličini na kojem je pevačica u donjem vešu.

Povodom ove proslave reagovao je veliki broj ljudi na društvenim mrežama kritikujući činjenicu da "slavi u gaćama i skrnavi spomenik", a danas je reagovalo je i JP Beogradska tvrđava.

Iz JP Beogradska tvrđava "smatraju da je proslava rođendana organizovana na potpuno neprimeren način, kao i da će pokrenuti sve mere nadležnosti".

- Povodom medijskih natpisa o neprimerenoj proslavi rođendana na Beogradskoj tvrđavi, naše preduzeće želi da istakne da nismo dali dozvolu za održavanje ovog događaja. Smatramo da je proslava rođendana organizovana na potpuno neprimeren način. Događaj je organizovao jedan od naših zakupaca - restoran Kalemegdanska terasa. Zakupac nas nije obavestio o tome kakav događaj su organizovali i svaka odgovornost za ono što se dogodilo je na restoranu. Povodom ovog slučaja, JP Beogradska tvrđava pokrenuće mere iz svoje nadležnosti - stoji u saopštenju JP Beogradska tvrđava.

Proslava Miličinog rođendana organizovana je na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu, gde se nalazi kosturnica branilaca Beograda. Pevačica je u sklopu rođendana imala i pena parti.

Izvor: Mondo.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još