PREBAČEN NA ODELJENJE INTENZIVNE NEGE: Milan Lane Gutović bori se za život?!

Proslavljeni glumac Milan Lane Gutović u petak je primljen u bolnicu pod sumnjom da ima koronu, ali je testovima utvrđeno da se ne radi o ovom virusu već o problemima s plućima.

Iako je proteklih dana delovalo da mu je dobro, njemu se stanje drastično promenilo u ponedeljak.

- Nije dobro. Prebačen je na odeljenje intenzivne nege i njegovo stanje je veoma teško. Čuo sam se s njim u petak kada je tek primljen na VMA i dobro je zvučao. Malo je teže je disao, ali smo mogli da razgovaramo - počinje priču Lanetov dobar prijatelj, koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime, i dodao da je pre dva dana sve krenulo po zlu:

- Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kiseonik, pošto ima problema sa disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedeljak posle podne zvao sam VMA da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premešten na odeljenje intenzivne nege.

Kako priča izvor, Gutović je pre dva meseca preležao kovid-19, ali se nije potpuno oporavio:

- Imao je lakši oblik korone, ali se nije lepo zalečio. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao da otkaže sve predstave. Vukao je prehladu već dva meseca, nije hteo kod lekara... Poslednjih godina živi kao samotnjak, pa nije mnogo ljudima govorio o zdravstvenim problemima.

Čuveni glumac odgovarao je na telefonske pozive kada su ga tek primili na VMA i tada je poručio da je optimista.

- Nemojte me zvati, u bolnici sam, testiran sam na koronavirus. Vidite da pričam sa vama, znači da sam dobro - rekao je Lane pre nekoliko dana.

Izvor: Informer.rs/Kurir.rs
Foto: Nova S - Printscreen/Youtube

Pogledajte još