SLAVLJENICA ZAVRŠILA U BAZENU: Jelena Karleuša intimnom proslavom obeležila 43. rođendan (FOTO)

Pop zvezda Jelena Karleuša juče je proslavila svoj 43. rođendan.

Ovim povodom popularnoj pevačici tokom dana putem društvenih mreža pristiglo je mnoštvo čestitki prijatelja, kolega i fanova, a danas je i slavljenica odlučila da se oglasi na svom Instagramu.

Naime, lepa plavokosa dama objavila je set fotografija nastalih tokom intimne proslave važnog datuma i zahvalila na brojnim emotivnim porukama i lepim željama.

- Hvala svima za čestitke i najlepše želje! Idemo dalje u velikom stilu! Ni manje ni više! Volim vas! P.S (nisam pravila ove godine rođendanski party, bila sam u najužem krugu porodice i prijatelja, odmarala sam i punila baterije za nastupe koji su pred nama - napisala je Karleuša.

Pevačica je blistala u neobičnoj modnoj kreaciji, a ni nesvakidašnja rođendanska torta nije izostala. Na kraju proslave muzička zvezda završila je odevena u bazenu svoje porodične kuće na Dedinju i poručila da nastavlja dalje u velikom stilu.

Podsetimo, Jelena se na večnu ljubav zavetovala uspešnom fudbaleru Dušku Tošiću početkom juna 2008. godine, a tokom braka dobili su ćerke Atinu i Niku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još