PRAVITE OD MENE DVORSKU LUDU, A NJEMU SE OMAKLO PA JE SA MNOM: Jelena Đoković konačno progovorila o Novakovim "ljubavnim aferama"

Jelena, supruga tenisera Novaka Đokovića, prvi put je progovorila o navodnim aferama svog uspešnog muža. Par je u braku već sedam godina, a i tokom zabavljanja Novaka su pratile priče da je slab na poznate dame i da je neveran Jeleni.

Ona godinama nije komentarisala takve glasine i povezivanja Đokovića sa brojnim lepoticama, ali nakon najnovije priče da joj je "boravak u Crnoj Gori preseo" jer je navodno na koncertu Dina Merlina glumica Marija Karan flertovala sa Novakom, Jelena je odlučila da konačno progovori.

Tridesetpetogodišnja Beograđanka obratila se svojim pratiocima na Instagramu demantujući ove glasine.

- Ako ne demantuješ laž jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time, za novinare se to računa kao zeleno svetlo da nastave da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu. Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva, sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju da sam čak i ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju pouzdane izvore). A naravno, kad ne demantuješ glupost ona automatski postane mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i delo jednog mladog uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da je sa mnom sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere - napisala je Jelena.

Autor: Nadlanu.com
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još