SLAVLJE U DOMU POPULARNOG PARA: Aleksandra Prijović uputila emotivnu rođendansku čestitku suprugu Filipu Živojinoviću (FOTO)

U porodičnom domu popularne pevačice Aleksandre Prijović i njenog supruga Filipa Živojinovića danas je poseban dan.

Naime, najstariji sin nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića proslavlja svoj 36. rođendan, a tim povodom zvezda "Grand" produkcije oglasila se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Zgodna brineta sinoć, posle ponoći, objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojim izabranikom i uputila mu emotivnu rođendansku čestitku.

- Srećan ti rođendan, ljubavi moja - napisala je kratko Aleksandra.

Takođe, majka atraktivne folkerke, Borka Mihajlović svom zetu poželela je sve najlepše ovog posebnog dana.

- Dragi moj zete, neka te misao o sreći uvek vodi kroz život i neka ljubav bude tvoja zvezda vodilja. Prepusti se ljubavi i svojim dragim osobama i uživaj u svemu što ti daruje život. Neka osmeh na tvome licu nema svog kraja i neka sreća uvek bude uz tebe. Želim ti da u bliskoj budućnosti ostvariš sve svoje planove, želim ti da uvek budeš srećan, spokojan i bezbrižan čovek. Neka te ovaj dan razveseli i neka ti donese puno lepog raspoloženja. Želim ti najlepše rođendanske željice, neka ti je srećan rođendan! - napisala je Borka pored fotografije na kojoj pozira u društvu ćerke i zeta.

Takođe, uspešnom biznismenu "divan dan" čestitala je i folk zvezda Lepa Brena, druga supruga njegovog oca Bobe. Ona je na svom Instagramu objavila više porodičnih fotografija i uputila čestitke slavljeniku.

Podsetimo, Aleksandra i Filip na večnu ljubav jedno drugom zavetovali su se krajem juna 2018. godine, a kao kruna njihove ljubavi rodio se sin Aleksandar početkom marta 2019.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Pogledajte još