IMAMO PRAVO DA SE POMIRIMO: Dalila i David Dragojević prokomentarisali Anu Korać i Dejana Dragojevića i progovorili o pomirenju sa Aleksandrom Subotić!

Popularni bračni par, Dalila i Dejan Dragojević učesnici su pete sezone rijalitija ''Zadruga'', a oni nisu krili uzbuđenje zbog dolaska u Beograd.

Dalila i Dejan pojavili su se u zgradi televizije Pink kako bi snimili profil povodom svog ponovnog učešća u rijalitiju.

Tom prilikom, oni nisu krili ni svoje emocije, već su naočigled svih razmenjivali nežnosti. Dejan i Dalila su za Pink.rs progovorili o učešću u "Zadruzi 5", pomirenju sa Aleksandrom Subotić, a pitanje o Dejanovom bratu Davidu Ani Korać im nimalo nije prijalo.

- Dobro, ulazi Aleksandra. Mi smo tu, pa smo tu. Nema šta da se držimo. Od nas možete očekivati iskrene reakcije, iskrene emocije - rekla je Dalila, a na pitanje o Davidu i Ani rekla je:

- Ne znam o kome pričate, zaista.

- Ja znam o kome pričate, ali su to neke stvari koje više ne piju vodu. Te osobe me ni u rijalitiju, ni u spoljnom životu ne zanimaju. Pomirenje sa Subotićkom nije pravljenje priče, desilo se spontano, ništa na silu nije bilo. Videli smo se jednom, dva puta. Imamo pravo da se pomirimo - rekao je Dejan.

- Jeste, zbog povezivanja sa Karićem i Tomovićem smo bili pred razvodom. Baš smo ugroženi zbog tih priča - našalila se Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.