ŠA OTKRIO KOLIKO JE ZARADIO U "ZADRUZI 4": Nenad Aleksić progovorio o honoraru, kaznama i tome koliko su ga "koštale" bivše

Nenad Aleksić Ša pristupio je "Blic Poligrafu", a tom prilikom je otkrio koliko novca je zaradio u "Zadruzi 4".

- Zaradio sam manje od 20.000 evra zbog raznoraznih kazni. Ne mogu da kažem da su te kazne bile zaslužene jer su bile previsoke. Zaslužio sam da izađem sa mnogo više novca jer sam bio neko ko je nosio taj rijaliti na svojim leđima - rekao je Nenad i dodao:

- Ivanu više ne volim. Emocije su se ugasile još pre dve godine. Bili smo kao prijatelji. Razvod bi se desio pre ili kasnije. Isplatio sam joj 130.000 evra, što je ozbiljna suma jer sam je krvavo zaradio - otkrio je Ša i nastavio:

- Ne smeta mi što Vladimir Tomović provodi vreme sa njom. Ona je slobodna žena i može da provodi vreme sa kim god želi, svejedno mi je. Sa njim sam imao gotivan odnos u "Zadruzi" i pored tih nekih naših prepirki, tako da nemam loše mišljenje o njemu, samo mi se ne dopada način na koji igra rijaliti igru - dodao je Aleksić.

Na pitanje da li voli Taru Simov, Aleksić se potvrdno izjasnio, što je poligraf prepoznao kao istinu, dok je izjavu da mu nije žao što je platio njenu kaznu od 50.000 evra bio lažan.

Podsetimo, poznati reper je u "Zadruzi 4" javno prevario suprugu Ivanu Aleksić sa učesnicom rijalitija Tarom Simov, nakon čega se razveo. Međutim, Tara i Ša su nedavno stavili tačku na svoju turbulentnu vezu.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još