NJENA IZJAVA MI DELUJE KU*VINSKI: Jovana Jeremić Milošević oplela po Katarini Radivojević

Nakon pauze koje je napravila posle odlaska sa Hepi televizije, voditeljka Jovana Jeremić se ponovo vraća na male ekrane i to angažmanom na Pink televiziji gde će voditi jutarnji program.

Jovana u intervjuu otkriva šta očekuje gledaoce već od ovog vikenda, ali i iskreno i bez ustručavanja govori o aktuelnim temama koje su uznemirle srpsku javnost.

- Sutra zvanično krećem sa novim Vikend jutrom na Pinku. Kažem novo jer je na Pinku, sve ostalo je isto, ja sam nepromenljiva, onako kako su gledaoci od mene i navikli, biću drska i bezobrazna ali pravična - kaže Jovana i dodaje da nema tremu, ali ima veliku odgovornost.

Voditeljka je objasnila zbog čega je gledaoci vole:

- Ljude u Srbiji šokira moja iskrenost jer su se uljuljkali sa lažnim ljudima ispred objektiva koji se foliraju kada stanu ispred kamere - objašavanja ona svoju veliku poprularnost.

Nakon što je objasnila šta će sve gledaoci od ovog vikenda moći da očekuju u jutarnjem programu koji ona bude vodila, progovorila je i o gorućoj temi koja je zapalila srpsku javnost.

Reč je o tome što je Dragan Bjelogrlić pretukao Gagu Antonijevića, kao i izjavama koje je potom dala njihova koleginica Katarina Radivojević:

- Ne stajem ni na čiju stranu. Besna sam na Dragana Bjelogrlića što je pre svega sebi to dozvolio i mučki istuče Gagu. Interesantna mi je tu uloga Katarine Radivojević i pominje se da je ona kriva što su se oni posvađali. Izjava Katarine Radivojević mi deluje ku*vinski, prvo napada Gagu i Bjelu, a posle obrnuto - rekla nam je voditeljka.

Izvor: Republika.rs
Foto: jovanajeremicmilosevic/Instagram

Pogledajte još