MISLIM DA ĆE PONOVO BITI ZAJEDNO: Ana Bulatović prokomentarisala odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša! (VIDEO)

O raskidu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša bruji javnost, a Ana Bulatović iskreno je u emisiji "Narod pita", čiji su gost ona i Lepi Mića, komentarisala njihov odnos, s obzirom na to da je javnosti poznata i njena priča sa oženjenim muškarcem, na koju je stavila tačku nedavno:

- Mislim da među njima nije kraj, dok je Tara bila tamo, niko joj nije rekao ništa, tek kada je izašla. Ja sam sa Tarom imala neke konflikte, posle smo bile u korektnim odnosima. Tara zna da bude agresivna i bezobrazna, ali mislim da je emotivna, nekada mi bude žao Tare, ja sam uvek bila iskrena prema njoj. I sa Nenadom sam bila u super odnosima, nisam ga napadala, nisam želela na muku da mu stajem, žao mi je što mu se ovo dešava, mislim da su podjednako krivi. Moguće da je on voli na neki ludački način, mislim da još nije kraj, da je ovo neki bes i da će ponovo biti zajedno.

- Ona je iz bolnice zvala svoju bivšu ljubav, pa je poručivala "Samo nek se plaća", pa ga je dočekala u studiju i sve je leglo. I onda su napljuvali nju kako je ološ, samo je Ša neko ko nju maltretira. Ona ga je dobrovoljno sačekala u studiju, oni su otišli zajedno i odjednom posle datih para i lupanja automobila, onda je on taj ko nju teroriše i maltretira - govorio je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još