VREME JE DA SE SEDNE U KLUPE: Kakvi su horoskopski znaci u školi?

Prema astrologiji, pripadnost određenom horoskopskom znaku (i podznaku) utiče na sve aspekte našeg života, a to uključuje i ponašanje u školi. Zabavite se i proverite ima li istine u opisima 12 horoskopskih znakova na času.

OVAN

Kao i obično, Ovan kasni na prvi čas. Ili je zaspao ili mu je kasnio autobus, ni sam ne može da odluči šta ga je tačno sprečilo da dođe na vreme, ali jedno je sigurno - svim silama potrudiće se da ne bude zapisan u dnevnik. Reputaciju najglasnijeg učenika u razredu opravdava negodovanjem zbog novog neopravdanog. Sve se urotilo protiv njega.

BIK

Za to vreme Bik već ispravlja profesorovu grešku na tabli i pita se šta uopšte tu radi kada ionako sve zna bolje. Najbolje da mu prepuste i ocenjivanje testova, ipak je on najstručniji.

BLIZANCI

Blizanci nemaju vremena za razmišljanje o gradivu jer moraju da se fokusiraju na svoj društveni život. Nije lako biti najpopularniji u razredu. Toliko novih tračeva koje mora proširiti dalje, a tako malo vremena.

RAK

Osetljivi Rak možda nema puno prijatelja i ne može se pohvaliti peticama u dnevniku, ali zato nosi titulu profesorovog miljenika. Pristojnost i tišina uvek se cene.

LAV

Pojam tišine nepoznat je Lavu, koji više i ne diže ruku kada nešto želi da kaže. Počastiće drugove iz razreda smešnim upadicama kad god stigne, a to mu se oprašta jer svi vole malo razonode na času.

DEVICA

Osim Device, koja zbog njega nije čula šta profesor govori i sada je ostala bez potencijalno važne beleške. Utešiće se sređivanjem svoje pernice u kojoj je Lav napravio nered kad je bez pitanja pozajmio olovku od nje.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

VAGA

Vaga ne zna nervira li je pedantnost Device ili ne, pa joj se jedan dan divi, a drugog je ignoriše. Uopšte se previše ne gura u razredne svađe i rasprave jer joj treba mnogo vremena da prepiše sve zadatke koje je (namerno) zaboravila da uradi.

ŠKORPIJA

Škorpija uživa u ulozi vuka samotnjaka kojeg ostatak razreda izbegava jer mu ionako svi idu na živce. Dobro je što ga puštaju na miru jer im ovako to ne treba reći u lice.

STRELAC

Strelac odbrojava minute do kraja časa. Trenutno prolazi kroz još jednu od svojih aktivističkih faza i tokom odmora namerava da se zaveže za drvo u školskom dvorištu kako bi sprečio domara da ga iseče.

JARAC

Jarac i ne pomišlja na suprotstavljanje autoritetima, previše je odgovoran za takve egzibicije. Jedan od onih zbog kojih će vas roditelji, nakon što im kažete da ste prezadovoljni trojkom koju ste dobili iz matematike, pitati: "A zašto ne možeš više da učiš i dobiješ pet kao Petar Petrović?"

VODOLIJA

Kada mu pritisak zbog titule najboljeg učenika u razredu postane previše težak, Jarac će se poveriti Vodoliji. On nikad ne odaje tajne i prvi je kojem će se svi obratiti za pomoć kada zagusti.

RIBE

Vodolija je najbolje rame za plakanje zaljubljivoj Ribi, koja većinu vremena na času provodi gledajući zamišljeno kroz prozor i pita se primećuje li je njena simpatija iz susednog razreda.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još