ŠOKANTNA ISPOVEST DENIZ DEJM: Muškarci su mi želeli smrt, trpela sam fizičko zlostavljanje!

Deniz Dejm o svom životu otkrila je dosta toga, a u najnovijem intervjuu otkrila je nove šokantne informacije.

Da li su te nekada povezivali sa prostitucijom i kako se boriš sa tim predrasudama?

- Ja se ne borim sa tim, pošto je za mene prostitucija posao kao i svaki drugi, ja poštujem to, ali nikada nisam nudila usluge, ako neko u to želi da veruje, neka veruje, ja se ne bavim demantima, ali ja ne radim kao prostitutka i svoje usluge ne nudim nikome za novac.

Da li si sklona ljubavnim aferama i da li ti se sviđa neki zadrugar?

- Pa, ja sam uvek za neke erotične i ljubavne afere, trenutno mi se sviđa Ana Korać, predivna je, srela sam je na nekoj klinici i odmah me je napalila kada sam je videla. Prelepa je i prezgodna devojka, privukla me je svojim izgledom.

Budući da si velika zvezda u Sloveniji, da li si nekada imala neprijatne scene sa ljudima u okolini?

- Realno, od kada sam stigla u Srbiju, u Beograd, stalno mi zvoni telefon za neku prostituciju priču, ali ja se time ne bavim i nemam vremena za muškarce, pošto ja sada pravim stajlinge za "Zadrugu". Imala sam, od nekog fizičkog nasilja, do nekih neprijatnih scena, gde su mi muškarci želeli smrt i nazivali me degutantnim imenima, ali to je sve šoubiznis i ja sam borac.

Na šta nikada ne bi pristala u ljubavnom odnosu?

- Ne volim neke previše patrijahalne i moralne muškarac, moj muškarac mora da se druži sa mojim gej prijateljima, sa mojim trans prijateljima, tako da te neke primitivne seljačine sigurno ne bih birala.

Nisi krila da si radila plastične operacije povecanje grudi, zadnjice, koja te je najvise bolela? I koliko si novca izdvojila na niih?

- Ja sam zadnjicu dobila na poklon od jednog famoznog turskog hirurga, koji je radio sve najveće balkanske zvezde, bila sam mu muza, a inače za ove korekcije ja sam uložila dosta, ali na vreme dobijem pomoć od nekih muškaraca.

Izvor: Pink.rs
Foto: denisedameofficiel/Instagram

Pogledajte još