REŠILA DA SE OSVETI ŠA: Ivana Aleksić sa Vladimirom Tomovićem ulazi u "Zadrugu 5"?

Peta sezona "Zadruge" počinje u nedelju, 5. septembra, a među učesnicima bi, kako se šuška, mogla da se nađe i Ivana Aleksić, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša.

Ivanu, navodno, Vladimir Tomović, sa kojim je poslednjih meseci veoma bliska, nagovara da zajedno uđu u rijaliti, i to za pozamašan honorar.

Tomović, kako se navodi, ubeđuje Ivanu da je to najbolji način da se osveti Nenadu, koji ju je u prethodnoj sezoni javno prevario sa Tarom Simov.

- Vladimir ju je ubedio da treba zajedno da uđu na imanje u Šimanovcima i da se smeju Nenadu u lice, baš kao što se on njoj smejao cele prošle i ove godine. Kako ona veruje Vladi i zna da joj on misli najbolje, pristala je da odu na razgovor sa čelnicima produkcije. Dobila je ponudu koja se ne odbija - tvrdi izvor.

Podsetimo, veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Matija Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić.

Izvor: Blic.rs/Telegraf.rs
Foto: _ivv_/Instagram

Pogledajte još