NE ULAZIM U ESTRADNI MULJ: Ivana Selakov oglasila se nakon što je Aca Lukas potkačio pevačicu

Medijski skandal dogodio se nakon što su Ivana Selakov i Aca Lukas prekinuli dugogodišnju saradnju i prijateljstvo. Razdor je nastao zbog poslednjeg dueta "Svatovi", koji je nakon samo 24 časa povučen sa Jutjuba, a međusobne optužbe počele su da se nižu.

Naime, Selakova je prva objavila da se smatra prevarenom od strane duet-saradnika, a Lukas je potom reagovao i rekao:

- Bio sam šokiran kad sam sve saznao. Toliko uspešnih stvari smo napravili do sada. Nisam hteo da komentarišem, a inače sve što smo se dogovarali o ovom duetu je bilo da ga otpevamo zajedno. To je moja stara pesma, sa mog prvog albuma. Došli su ona i njen suprug, veliki menadžer i producent Peđa, takozvani muž od pevačice, koji je zvanično njen nosač kofera, i rekli su da će oni i njihovi ljudi uraditi aranžman za tu pesmu. S njima se nisam dogovarao ništa više. Tako je bilo i s prošlim duetima. Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za ku*** u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist.

Folker je dodao da joj je on "dao život", kao i da zahvaljujući njemu "zarađuje za hleb", a Ivana se prvi put oglasila o skandalu i rekla:

- Ne ulazim u estradni mulj. Šta sam imala - rekla sam. Moja karijera je bez skandala i tako će i ostati. Da sam htela skandale i slično, odavno bih se takvim stvarima bavila. Mogu samo da izjavim da nikome ne dugujem ni dinar, i to je jedina istina.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs
Foto: selakov/Instagram

Pogledajte još