MARKO LEO GOVORI TRI JEZIKA: Marija Karan o posebnom vaspitanju naslednika

Sin Marije Karan, Marko Leo seo je u đačku klupu a škola koju će pohađati je jedna od najboljih u srpskoj prestonici.

Glumica je, naime, odlučila da sina, kojeg je dobila u braku sa američkim producentom Džoelom Lubinom upiše u privatnu školu, gde se časovi pohađaju na engleskom jeziku.

Mama i sin prethodnog dana posetili su obrazovanu ustanovu za koju su se opredelili, kako bi se on privikao na okruženje, a sa novim drugarima mališan je seo u đačku klupu i pratio je nastavu.

- Kada je Marko imao svega nekoliko meseci počela sam da primenjujem RIE, koji je osmislila Magda Gerber. Naime, mnogo mi se dopadao odnos koji je moja najbolja drugarica imala sa svojim sinom, a ona je stalno spominjala taj metod vaspitanja. Njen dečak je s nepune dve godine sve dobro razumevao i sarađivao s odraslima. Svuda je išao sa nama i bio predivno dete, tako da mi je bio inspiracija. Pročitala sam knjigu o tome i sve što je pisalo za mene je imalo smisla. Bez obzira gde smo Marko Leo, stoga, tačno zna koje su mu obaveze i ritam mu se ne menja. Odlično govori tri jezika, srpski, engleski i španski - objasnila je ranije glumica.

- Kad je Marko napunio tri meseca, krenuli smo na časove sa ostalim bebama i mamama. Najlepše je kad vidite da ono što pričate i radite ima rezultate kod vašeg deteta. Moj sin je srećan dečak, a i ja s njim - kazala je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: marakaran/Instagram

Pogledajte još