SEDMORO NOVIH TAKMIČARA UŠLO U "ZADRUGU 5": Olja Vampirica želi da povampiri Lepog Miću (VIDEO)

Pošto se u Belu kuću u Šimanovcima smestilo šest novih zadrugara, došlo je vreme da voditeljka Dušica Jakovljević predstavi nove ukućane.

Dizajnerka i rijaliti zvezda Olja Einfalt Mihovilović (58) koja se proslavila u emisijama "Ljubav je na selu" i "Večera za pet na selu" u "Zadrugu 5" ulazi sa bičem i Kikijem. Ova Splićanka kaže da je srce vampirice teško osvojiti, ali da je spremna da povampiri Lepog Miću. Za početak je poručila zadrugarima da će im se, ako ne budu dobri, napiti krvi.

Saša Cvetković poznatiji kao Sale Luks dolazi iz Smedereva, a kaže da se "bavi luksuznim životom Beograda". On kaže da se zabavljao sa poznatim starletama i da u "Zadrugu" ulazi da pobedi.

Dvadesetpetogodišnja Marijana Zonjić dolazi iz Podgorice. Pred ponovni ulazak u "Zadrugu" ona je raskinula vezu i uzimala časove pevanja kako bi se što bolje pokazala na "Zadrugovizijama".

Tridesetogodišnji Davor Lazić dolazi iz Slovenije. On tvrdi da je polubrat pevača Darka Lazića, te da u "Zadrugu" ulazi kako bi stekao veću popularnost.

Bivša teniserka Ana Spasojević ima 27 godina i dolazi iz Jagodine. U vezama je jako posesivna, a u "Zadrugu" ulazi kao slobodna devojka, budući da je nedavno raskinula vezu.

Beograđanka Olga Margitić po zanimanju je komunikolog. Momak ju je prevario, a ona je drugog ostavila pred venčanje. Harizmatična plavuša bila je u vezi sa poznatim NBA igračem, u osnovnu školu išla je sa Stefanom Karićem, a studirala je sa Sandrom Rešić.

Trener sa YouTube-a, Svetislav Stevanović Limeni ima 73 godine, u "Zadrugu 5" ulazi da bi pozvao decu da se bave sportom.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još