POSLE NJIHOVOG ULASKA VRATA BELE KUĆE SE ZATVARAJU: Stanija Dobrojević, Miljana Kulić i Lepi Mića glavne zvezde "Zadruge 5" (VIDEO)

Došlo je vreme da se publici predstavi i poslednja grupa takmičara koji će se boriti za pobedu u "Zadruzi 5". Voditeljka Dušica Jakovljević u studio je pozvala glavne zvezde ovogodišnje sezone.

Pevač Nikola Grujić učestvovao je u jednom muzičkom takmičenju, a radio je i na psihijatriji.
Veruje u svoj brak, ali i da će nervirati zadrugare.

Aleksandar Todorović, poznatiji kao Sale Glumac, dolazi iz Španije. Poznat je po ulogama u filmovima "Tesna koža", "Laf u srcu", "Nema problema"... Posle 30 godina života u inostranstvu i tri neuspela braka vratio se u Srbiju. Slobodan je, ali je avanturista i voli mlađe devojke. Od zadrugarki mu se dopada Sandra Rešić. Cilj mu je da u ovoj sezoni osvoji prvo mesto.

Rijaliti veteran Miroslav Pržulj poznat kao Lepi Mića i ove sezone ulazi u "Zadrugu". Lepi Mića obećava lom i kaže da će se truditi da gledaoce prikuje za male ekrane.

Emilija Velemir ima 22 godine i dolazi iz Niša. Mlada pevačica je komšinica Marije i Miljane Kulić i kaže da će otkriti mnoge njihove tajne.

Sa krunom na glavi u zelenoj haljini, u studio je ušla i Miljana Kulić. Nišlijka kaže da joj je rastanak sa porodicom i sinom Željkom teško pao, te da je ceo dan provela plačući.

Stanija Dobrojević se na velika vrata vraća u Belu kuću a sa sobom je povela i svog psa Pabla.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još