I MENE JE MADONA PITALA ZA ČETVORKU: Aca Lukas žestoko odgovorio na priče da je Marijanu Zonjić zvao na grupnjak

Pevačica i učesnica "Zadruge 5", Marijana Zonjić pre ulaska u rijaliti šokirala je javnost kada je priznala da ju je Aca Lukas zvao kod njega na intimne odnose, međutim folker ističe da u tome nema istine.

Marijana je, naime, pre ulaska u "Zadrugu 5" ispričala da ju je popularni folker zvao da imaju intimne odnose, i to sa još jednom devojkom, a sve se desilo pre njenog ulaska na velepno imanje u Šimanovcima.

- Ja sam celu noć ostala kod Lukasa, imali smo odnose, bilo smo u njegovom stanu, pili, pevali, bilo nam je prelepo... Ipak u jednom momentu odlučio je da pozove još jednu devojku da nam se pridruži što me je iznerviralo. Bilo mi je neprijatno, jer ne volim takve stvari. To sam mu i rekla, ali očigledno me nije ozbiljno shvatio. Mislila sam da se šalio sve vreme, a onda se ona pojavila na vratima spremna za druženje. Besna sam pokupila svoje stvari i skoro gola sam izletela iz njegovog stana, neke komšije su me čak i videle - rekla je za domaće medije.

- I mene je Madona zvala u četvorku. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Ja ne znam ni ko je to - rekao je Lukas povodom cele priče.

Izvor: Blic.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još