SA 15 GODINA SAM DOŠLA U BEOGRAD, BEZ DINARA, A SADA SAM KUPILA STAN: Anđela Veštica bez blama priznala kako zarađuje novac

Starleta Anđela Veštica bez blama govori zarađuje novac od prodaje svojih intimnih fotografija, kao i da je svojevremeno snimila film za odrasle.

Bivša zadrugarka sada je progovorila o periodu kada je bila bez dinara, te je ispričala na šta sada troši novac.

- Sa 15 godina sam došla u Beograd, bez dinara, bez ikoga i ičega, nikoga nisam poznavala, a sada prelazim u drugi stan. Kupila sam prošle godine stan u izgradnji, sad mi se radi keramika. Dosta para ću ulagati u nekretnine, neke vile koje ću možda da izdajem - rekla je Anđela za "Avaz" i dodala:

- Ranije sam često pričala kako se kajem zbog filmova za odrasle. Tada mi je bilo krivo mislila sam da je to velika greška, sada, da vratim vreme, nikad se ne bih vratila u Srbiju i nastavila bih da se bavim tim poslom. Znam da za snimanje u industriji za odrasle moraš da budeš zdrav i da se testiraš na sve. Nikada se nisam toliko o tome raspitvala, jer mene to ne interesuje, volim od kuće da radim, sam sam svoj gazda, radim kad hoću, odgovaram na poruke kad hoću - rekla je Anđela.

Izvor: Blic.rs
Foto: therealandjela/Instagram

Pogledajte još