NISAM IM JA RAK RANA: Mina Vrbaški o sukobu Filipa Cara i Mensura koji je nastao zbog nje i njihovim sadašnjim partnerkama

Peta sezona rijalitija "Zadruga" počela je burno. Nije prošlo ni nedelju dana od useljenja u Belu kuću, a takmičari su već izazvali nekoliko skandala, imali mnogo burnih svađa, a počeli su i prvi ljubavni odnosi. Mensur Ajdarpašić uplovio je u vezu sa mladom Milicom Veselinović, koja je pred ulazak isprozivala njegovu bivšu devojku Minu Vrbaški.

Filip Car, takođe Minin bivši dečko, otkrio je detalje svog odnosa sa Majom Marinković, te priznao da je delimično uplovio u "nezvaničnu vezu" sa njom u inat Janjušu, zbog njegovog odnosa sa Aleksandrom Nikolić, kao i druženja sa Minom. Takođe, Car i Mensur su se nedavno prvi put javno sukobili, između ostalog i zbog Vrbaški, a deo publike smatra da obojica i dalje pate za njom.

Mina Vrbaški se oglasila i otkrila šta misli o ovim situacijama.

Tokom svoje ispovesti, Mensur je rekao da je prestao da te voli prirodnim putem nakon što si ušla u "Zadrugu 4" i novu vezu, što je on smatrao izdajom, a da ti njega nisi. Kako se osećaš povodom ove izjave i da li ga i dalje voliš?

- Njegova izjava ne može da me poremeti, jer takve osobe su za mene vazduh - odgovorila je Mina.

Mnogi smatraju da ipak on tebe nije preboleo. Svoju novu devojku je nekoliko puta nazvao Mina, a isplivali su i dokazi da je često kačio vašu pesmu nakon što je izjavljivao da ga ti ne zanimaš? Da li misliš da te on i dalje voli?

- Ja samo znam da nemam kikseva kao on, samo on zna šta mu je u glavi, to već nije moja stvar.

Milica Veselinović te je pre ulaska isprozivala, a u intervjuu za naš portal je to uradila i njena majka. Kako komentarišeš njihove izjave?

- Pa, Milica nam je pokazala kakva umetnica. Treba ona da se brine o svom dečku kog je ostavila u spoljnom svetu, zbog samo malo kadra i pažnje javnosti. Komentar njene majke me ne interesuje, žena ima svoje mišljenje i to poštujem. Ali će se na kraju pokazati ko je i šta je.

Publika smatra da si i Filipu Caru i dalje rak rana, iako je u "nezvaničnoj vezi" sa Majom Marinković. Čak je i sam Car izjavio da je delimično iz inata prema Janjušu ušao u vezu sa Majom zbog njegovog odnosa sa Aleks i druženja sa tobom. Da li misliš da te ni on nije preboleo?

- Taj dotični je pokazao da nije ni sebi prijatelj, a ne nekom drugom! Nisam ja nikome rak rana, ja sam mina.

Kako komentarišeš nove detalje koji su zadrugari izneli o Maji i Caru i njihovom odnosu? Vas dve ste često imale sukobe zbog muškaraca, a Maja je čak nasrnula na tebe jer si se družila sa Janjušem. Da li je njen odnos sa Filip na neki način osveta tebi i Janjušu?

- Njeno ponašanje pokazuje samo da kupi tuđi otpad, ništa više.

Mensur i Car su na početku imali prividno dobar odnos, ali su već krenuli prvi sukobi. Ti najbolje poznaješ obojicu, a često su ih ljudi u upoređivali. Da li će stvari samo eskalirati ili će uspeti da spuste loptu?

- Te dve osobe mogu samo da glume nešto da bi izazvali lavinu komentara, ništa posebno... Izgleda da ovim pojedincima rijaliti nije zanimljiv bez mene.

Izvor: Pink.rs
Foto: minavrbaski/Instagram

Pogledajte još