VIŠE PUTA SAM SE OPEKAO: Milan Kalinić otkrio zbog čega ga sve manje viđamo u medijima

Milan Kalinić, voditelj i glumac, u poslednje vreme nije bio toliko viđen na javnim događajima.

Poznato je da je Milan veliki sportista i uživa u fizičkoj aktivnosti, a ovog puta je otkrio da u tenisu baš uživa, iako više voli da ga igra, nego gleda na televiziji.

- Tenis je sport koji baš volim, ali nisam ga igrao jedno četiri, pet godina jer sam se posvetio ozbiljnije fudbalu i nemam vremena baš za sve. Ali, čim fudbal batalim i završim karijeru, baciću se ozbiljnije na ovo. Baš sam se uželeo, tenis je divan sport, pogotovo za igranje. Za gledanje mi nije toliko, nemam živaca više da gledam, eventualno polufinale ili finale kad Nole igra, a ovako stvarno više ne mogu. Divim se ljudima koji stalno mogu da gledaju - kaže Kalinić.

Voditelj je otkrio kakvo je bilo njegovo leto, a s obzirom na to da ga u medijima nije bilo, glumac je odgovorio zašto je to tako.

- Pa bilo je tu i tamo slika, prenosili su mediji, uživao sam ovog leta. Ali, izjave više ne dajem osim ako nije video, tu nema laži, nema prevare, ne može ništa da se shvati ovako ili onako. Vama sam pristao jer smo na ovako lepom mestu, pa nema potrebe da pričamo o nekim stvarima za koje nije vreme i mesto. Doživeo sam svašta, više puta sam se opekao - ističe glumac.

Izvor: Espreso.rs
Foto: kalinic.milan72/Instagram

Pogledajte još