VELIKI ŠEF IMA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Nenad Aleksić Ša sa bivšom suprugom Ivanom ulazi u "Zadrugu 5"?

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova bivša supruga Ivana Aleksić navodno su odlučili da zajedno uđu u rijaliti "Zadruga 5" i da otkriju pojedine detalje koje javnost nije znala.

- Nenada je učešće u rijalitiju mnogo koštalo, posebno situacija u poslednjoj "Zadruzi" koja ga je finansijski rasturila - počeo je izvor blizak reperu.

- Razvod od Ivane koji se desio uživo koštao ga je 150.000 evra, dok je samoinicijativno zbog ljubavi prema Tari platio i njenu kaznu kada je demolirala imaginarijum, u iznosu od 50.000 evra. Ivana je, sa druge strane, dobila novac, ali još ne može da se oporavi od sramote koju je u javnosti pretrpela. Ona je otvorila kozmetički salon i počela da se druži sa Vladimirom Tomovićem, koji joj je bio velika podrška, ali i želja za nekim vidom osvete kod nje još uvek postoji - tvrdi izvor.

Iako su i Ivana i Nenad tvrdili da ih zajedničko učešće u rijalitiju ne zanima, ovo je navodno bila ponuda koja se nije mogla odbiti. Uskoro bi trebalo da zajedno uđu u "Zadrugu 5", što će reperu biti treće učešće, a njegovoj bivšoj supruzi prvo.

- Razlog zbog kog su pristali je na prvom mestu novac, je bi Ša ugovorom koji je potpisao trebalo da vrati sumu koje je tokom prošle sezone zbog svog ponašanja morao da se odrekne. Ivana je ugovor potpisala pod drugim uslovima i na nedeljnom nivou tražila 5.000 evra - priča izvor i dodaje:

- Njihova priča je još uvek aktuelna i atraktivna i uprkos jako interesantnim ličnostima koje su već u kući, produkcijski tim smatra da će njih dvoje biti pun pogodak. Oni sami više ništa ne mogu da izgube.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je suprugu Ivanu u prethodnoj sezoni "Zadruge" prevario sa Tarom Simov, nakon čega su se razveli.

Izvor: Alo!
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još