SNIMAK IZ ZADRUGE DOKAZ: Saška Karan na sudu zbog pokušaja ubistva Miljane i Marije Kulić

Pevačica Saška Karan bila je šokirana kada je na adresu dobila poziv na sud, zbog toga što je u novembru 2019. godine gađala Mariju Kulić pepeljarom i pretila joj ubistvom u "Zadruzi 3".

Suđenje je bilo prošle nedelje u Palati pravde, ali se Marija Kulić nije pojavila iako je ona tužila Sašku.

- Zakačile smo se u rijalitiju, kao što obično biva. Prijavu protiv mene su podnele Miljana i Marija Kulić. Suđenje je bilo u Palati pravde, prošlog petka. Predali su i snimak, ali na snimku se čuje i da Marija kaže da je ja nisam pogodila predmetom u glavu. A nisam je ni ubila kao što vidite. Iznenađena sam tužbom... Kada sam davala iskaz na sudu, osećala sam se kao najgori kriminalac. Gagi Đogani me je jurio sekirom da me ubije, nisam ga tužila, a javni tužilac uopšte nije reagovao. Bebi Dol me je povredila skalpelom i umalo zaklala, pa se ni tada niko nije oglasio. Zbog ove tužbe sam spremna da idem u zatvor ako treba - objašnjava Saška.

- Jesmo mi na ratnoj nozi, bilo je svega i svačega između nas, ali pogotovo sada kada je zdravlje u pitanju, želim Mariji i Siniši da ozdrave zbog svoje dece i unučeta. Žao mi ih je, jer niko od nas ne zna šta ga čeka u životu. Mariji opraštam sve, nek joj Bog da ozdravljenje. Eto šta im je Miljana sve pravila, mnogo stresa je dovelo do takvih bolesti. Iskreno sam iznenađena što je Miljana ušla ponovo u rijaliti, a zna u kakvom su joj stanju roditelji. Svaka normalna ćerka bi u ovoj situaciji trebalo da bude uz svoje roditelje - zaključila je Saška za "Star", a prenose mediji.

Izvor: Kurir.rs/Star
Foto: saskakarangazivoda/Instagram

Pogledajte još