PUNIM 49, A I DALJE ME ŽELE! ŽIVELI: Milan Kalinić u top formi, proslavio rođendan na fudbalskom terenu (VIDEO)

Voditelji televizije K1 Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović, pozvali su danas Milana Kalinića da mu čestitaju rođendan i zatekli ga na fudbalskom terenu.

Osim što su gledaoci videli da ima novu frizuru - dužu kosu vezanu u rep, uverili su se i u Milanov fudbalski talenat.

- Punim 49 godina, nema potrebe da to krijem. Neće biti velike proslave, počela je nova fudbalska sezona pa treniram vredno kao što vidite - a onda je pokazao svoje vrsno umeće na golu kada je odbranio udarce loptom iz svih uglova.

Foto: K1/Promo

 

- Sinoć je počela i nova sezona emisije „Preživeli“ i biće sjajnih gostiju i još interesantnijih priča! U prvoj emisiji gost mi je bio Dragan Jović Gale, tekvondo trener. U emisiji ste tako mogli da vidite kako su me prebile Milica Mandić i Tijana Bogdanović - kazao je Kalinić u emisiji „Kec na jedanaest“ i dodao:

- Moja žena kaže da nije lako onima koji žive s Devicama.

 

Slavljenik je odlučio i da se oglasi na društvenoj mreži Instagram, a i zahvali svima na čestitkama uz zdravicu.

Foto: K1/Promo

- Znaš šta, shvatiš koliko imaš prijatelja, koliko misle na tebe kad ti rođendan čestitaju uglavnom aplikacije, banke, prodavnice, tržni centri, mobilna telefonija. Uglavnom jednu stvar želim da vam kažem... "Znam da nisam prelep, a i dalje me žele, punim 49, a i dalje me žele. Živeli! - rekao je Kalinić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели kalinic.milan72 (@kalinic.milan72)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: kalinic.milan72/Instagram

Pogledajte još