PROFILNA FOTKA ZAVISI OD PODZNAKA: Prepoznajte horoskopske znake po fotografijama na društvenim mrežama

Prepoznavanje nečijeg podznaka (ascendenta) preko fotografije koju osoba izabere funkcioniše kada je to glavna fotka ili smo prvo nju izabrali, jer je taj izbor proizvod spontanosti.

Ako je podznak:

Ovan

Na profilnoj fotografiji osoba nosi crvene detalje ili nešto vežba. Ukoliko izabere samo portret, biće prepoznatljiva po crvenoj kosi ili upadljivo kratkoj frizuri ukoliko je reč o ženi, a ako je muškarac predstaviće se u vojničkom stilu.

Bik

Bira zelenu boju i fotografije koje su nastale negde u prirodi. Dominira cveće, a aktuelne su i fotke nastale na gozbi i veselju. Ističe usne i vrat. Lep primer ovoga je osoba s podznakom u Biku na čijoj se profilnoj slici, pored njegovog lika, vidi i skulptura bika.

Blizanci

Na profilnoj fotografiji se pored lica vide i ruke (šake). Prikazaće sebe kako čita, telefonira, vozi...

Rak

Za profilnu fotografiju bira neku gde se nalazi pored vode, na bazenu, u gužvi, u krugu porodice, s majkom, ženom, psom... Ako je reč o ženskom horoskopu, naglasak može biti na dekolteu i grudima.

Lav

Na fotkama je fokus na očima, ili su tu raskoš, leto, sunčanje. Fotografija s ocem, šefom, decom, mačkom, s koncerta, žurke, utakmice...

Devica

Na fotografiji preovlađuje minimalizam. Dakle, biće to profesionalno uslikana, službena fotografija ili iz poslovnog ambijenta. Pošto Devica predstavlja plažu i pesak, neretko će osobe rođene s ovim znakom na ascendentu na svom profilu pokazati ovaj ambijent. Recimo, stopala u pesku na fotografiji mogu ukazati na to da je osoba u podznaku Devica s vladarom Merkurom u 12. polju (stopala).

Vaga

Na fotografiji će biti zastupljene živahne boje, ambijent slavlja, svadbe. Velika verovatnoća je da je ovaj znak na vrhu prvog polja ako je na fotki s partnerom.

Škorpija

Na profilnoj fotografiji se mora prikazati nešto iz simbolike ovog znaka. Lep primer je dečak koji je svoju prvu, samoinicijativnu, fotku napravio tako što je platio fotografisanje s pitonom (zmije - Škorpija).

Da su ovaj znak ili planete vladari uključeni u sliku prvog polja neke osobe prepoznaćemo i ukoliko je fokus na seksualnosti ili tetovažama. U zavisnosti od toga u kom polju se nalaze Mars ili Pluton, biće prikazan deo tela koji je osoba iscrtala.

Strelac

Bira profilnu fotografiju koja je nastala na nekom putovanju, još ako je imao priliku da se fotografiše pored konja, izbor je neminovan.

Jarac

Izabraće svoju fotografiju iz dalje prošlosti, ili će to biti crno-bela fotka, na neki način starinska. Deluje ozbiljno i mračno.

Vodolija

Odabraće fotku na kojoj nije sama već sa prijateljima. Ako, pak, izabere onu na kojoj je sama, zamaskiraće je, prekriti bojama...

Ribe

Fotografiše se s kapom na glavi, tamnim naočarima. Ako postavlja profilnu fotografiju, izabraće neku na kojoj su samo obrisi njenog lika. Među ovim predstavnicima najviše je onih koji kriju svoj vizuelni identitet.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još