Dejan Papić, pokretač i predsednik Srpskog udruženja izdavača i knjižara, učesnik konferencije BOOK TALK 2021

Dejan Papić, vlasnik i direktor izdavačke kuće "Laguna", pokretač i predsednik Srpskog udruženja izdavača i knjižara, učesnik je tradicionalnog "Book Talk" panela izdavača na ovogodišnjoj konferenciji "Book Talk".

"Lagunu" je osnovao s namerom da svoju ljubav prema dobrim knjigama podeli sa drugima. Njegov entuzijazam i upornost omogućili su razvoj najvećeg privatnog izdavačkog preduzeća u Srbiji koje je do sada objavilo više od 4.000 naslova. Dobitnik je prestižnog priznanja EY Preduzetnik godine koje dodeljuje međunarodna revizorsko-konsultantska kompanija Ernst&Young i imao je zapaženo učešće kao predstavnik Srbije na svetskom takmičenju u Monte Karlu za EY Najboljeg preduzetnika sveta.

Od 2015. u Novom Sadu se održava regionalna konferencija "Book Talk", koja je posvećena piscima, književnim kritičarima, izdavačima, poznatim ličnostima i umetnicima iz celog regiona.

Konferencija okuplja nekoliko stotina ljubitelja književnosti, a specifična je po mestu okupljanja i prelepom ambijentu Galerije Matice srpske i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog.

Program konferencije za 2021. godinu možete pogledati na zvaničnom sajtu konferencije: http://communications.rs/booktalk2021/

Ukoliko želite da prisustvujete konferencije prijave možete slati putem mail adrese: rsvp@color.rs

Pogledajte još