MOJA PORODICA SE SRUŠILA I NESTALA ZBOG PROKLETE DROGE: Ana Nikolić upozorila da će tužiti sve koji je na društenim mrežama nazivaju "narkomankom"

Pevačica Ana Nikolić oglasila se na društvenoj mreži Instagram i poručila da će tužiti sve fanove koji je nazivaju "narkomankom i drogiranom".

- Moj život, ljubav mog života, svi ideali, porodica su se srušili i nestali zbog proklete droge. Imam veliki problem kada me neko proglasi narkomankom. Ali svako može da piše šta hoće. Moraće svako to i da dokaže ili plati ogromnu kaznu. U sebi mislite šta hoćete… Ali ko se usudi da uz ime Ana Nikolić stavi "drogirana", "narkomanka", moraće da za to i odgovara - jer je to notorna laž - poručuje Nikolićeva i dodaje:

- Sve može, ovo je otvoren profil. Ali svako ko uz moje ime spomene drogu, odgovaraće za to i moraće javno da se izvini meni lično. Ali svako ko još jednom uđe na moj profil i mene proglasi "narkomankom", moraće da snosi konsekvence. Ja sam javna ličnost, ali optužiti nekog da se drogira, ko to u životu nije radio. Pa odgovaraće svako! Svako bez izuzetaka - bila je oštra kako putem objave, tako i putem komentara.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još