(NE)OČEKIVANO: Šta omiljena poza u seksu govori o vašem braku?

Zdrav seksualni zivot važan je za svaki brak, a ono sto radite u krevetu može mnogo toga da otkrije o vašoj vezi. Ono što se događa u vašoj postelji utiče i na odnos sa bračnim partnerom.

Seksualni eksperti otkrivaju šta omiljena poza govori o vama i vašem partneru.

Misionarska poza

Dugo ste zajedno, što objašnjava zašto jedno drugom završavate rečenice. Vaš brak je rutinski i prijatan. Osećate se sigurno, ali ste na granici da vam postane dosadno. Ipak, ne brinite. Ljubav koju gajite jedno prema drugome s godinama postaje sve dublja. Sve što vam treba je malo raznolikosti, uzbuđenja i spontanosti u životu. Najbolje mesto na kojem to mozete potražiti je vaša spavaća soba.

Žena je gore

Ovaj par je jako zaljubljen, veruju jedno drugome, skloni su istraživanju. Vaš brak je ispunjen kompromisima i poverenjem. Takođe, prihvatate svoje telo, volite ga takvo kakvo je, prijatno se osećate kada je u pitanju vaša sopstvena seksualnost. Ipak, volite da uzmete stvar u svoje ruke. Uopšteno, ovo je par u kojem partneri vole da dele poslove, kažu stručnjaci.

Doggy Style

Vaš brak je pustolovan i zabavan. Osim toga, oba partnera su potpuno opuštena, prijatno se osećaju po pitanju seksualnosti i nikada im nije dosadno. Izuzetno su otvoreni i iskreni o svemu u životu, ne samo seksu.

Položaj kašike

Ako vam je položaj kašike najdraža poza, verovatno imate vrlo brižan i odan brak. Žudite za intimnošću i volite telesnu prisnost. Takode ste neverovatno duboko emotivno povezani.

Brzi seks

Uprkos prenatrpanom rasporedu, uvek uspete da ukradete malo vremena pre nego što se deca probude ili pre nego što krenete na posao. Zvuci poznato? Pa, onda je vaš brak ispunjen spontanošću i strašću. Ponekad vam je teško da se suzdržite i da ruke držite podalje jedno od drugog.

Izvor: Prva.rs/Net.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još